“Не розумію, як можна жити на 2 тисячі доларів”: 46-річна Євгенія Власова розсекретила свій дохід за місяць

Євгенія Власова назвала кругленьку суму, яку заробляє за місяць і витрачає на себе та свою 20-річну доньку: що відомо про особисте життя співачки та звідки дохід?

Співачка Євгенія Власова нещодавно висвітлила джерела свого доходу та розсекретила суму, яку заробляє щомісяця. Попри те, що її кар’єра на сцені тривалий час була на паузі, вона активно займалася викладанням співу, зокрема, сучасного і йога-співу. Власова також отримує дохід від авторських винагород за прослуховування її пісень. За її підрахунками, вона щомісячно витрачає понад 100 тисяч гривень на свої та потреби своєї 20-річної доньки, яка перебуває за кордоном.

Євгенія Власова вперше розповіла, скільки заробляє за місяць
Євгенія Власова вперше розповіла, скільки заробляє за місяць

Власова визнала, що роялті за її власні пісні досі приносять непогані доходи, дозволяючи їй впоратися з усіма фінансовими потребами. Вона висловила здивування, що хтось може виживати на таку невелику суму, як 1-2 тисячі доларів, і підкреслила, що її доходи значно перевищують ці цифри.

Після тривалого періоду відсутності Євгенія Власова повернулась на музичну арену та вразила своїх прихильників тріумфальним приходом. Зазначаючи, що її минула пауза була необхідною, зірка розповіла, що її попередні доходи були значно вищими, адже вона регулярно влаштовувала численні концерти протягом місяця.

Євгенія Власова вперше розповіла, скільки заробляє за місяць
Євгенія Власова вперше розповіла, скільки заробляє за місяць

Однак ця робота вибила її з ритму та призвела до виснаження. В результаті співачка прийняла рішення скоротити кількість виступів, щоб знайти баланс між професійними зобов’язаннями та особистим життям.

Зараз, після її повернення, Євгенія Власова визнає, що їй доводиться вкладати набагато більше зусиль, ніж раніше. Хоч і раніше вона заробляла значно більше за один концерт, зараз вона знаходиться в іншій ситуації. За словами співачки, доходи можуть бути меншими, але вона відчуває себе більш щасливою і задоволеною.

Нагадаємо, що нещодавно артистка також розкрила причину свого зникнення на десять років і припинення виступів.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?