Їдять молодильні яблука по 3 рази на день: як виглядають 86-річна Ада Роговцева і 94-річна Ліна Костенко

Ліна Костенко і Ада Роговцева — дві творчі жінки, які усе життя займались мистецтвом. Як зараз виглядають театральна акторка і видатна українська письменниця — покаже "Один Факт".

Ліна Костенко та Ада Роговцева представництва не потребують. Адже і видатну українську письменницю Ліну Василівну, а талановиту акторку українського театру Аду Миколаївну знають і шанують усі українці.

Обидві жінки внесли величезний вклад в розвиток української культури. Зараз вони вже знаходяться в почесному віці, але попри це змогли зберегти молодість душі та продовжують активно працювати на благо України. В чому ж головна таємниця невпинної енергії цих жінок і як звуться ті самі “молодильні яблучка”, завдяки яким Ліна Костенко і Ада Роговцева залишаються такими ж красунями, як і багато років тому?

Ліна Костенко і її секрет молодості

Головна таємниця розкішного вигляду 94-річної поетеси та письменниці Ліни Костенко – зовсім не у вживанні молодильних яблучок на сніданок, обід та вечерю. Просто ця творча жінка має велику силу духу і продовжує створювати письменницькі шедеври та писати нові вірші навіть попри складну ситуацію і невизначеність, якими зараз наповнена вся Україна.

Ліна Костенко розкрила секрет вічної молодості
Ліна Костенко розкрила секрет вічної молодості

Ліна Костенко вірить в найкраще майбутнє нашої неньки-України і це додає їй наснаги та енергії для творчості. З юних років Ліна Василівна прагнула до знань, любила писати вірші і була захоплена літературою. На сьогоднішній день в скарбничці творчих здобутків талановитої українки — понад 20 збірок віршів, 2 романи у віршах і 5 поем. Твори Ліни Костенко перекладені на багато мов світу, і за них письменниця отримує численні нагороди та відзнаки.

Ліна Костенко розповіла головний секрет молодості
Ліна Костенко розповіла головний секрет молодості

Секрет молодості Ліни Костенко – це безмежна любов до життя і творчості. А ще — завжди позитивний настрій і активний спосіб життя. В свої 94 роки поетеса намагається якомога більше гуляти та ходити. Крім того, Ліна Василівна постійно слідкує за новинами в Україні та світі, дбає про власне харчування і пʼє багато води.

Таємниця молодості Ади Роговцевої

Талановита Ада Миколаївна Роговцева вважає любов до світу і всього, що її оточує головною силою, що уповільнює плин років і дозволяє їй завжди залишатись молодою. У 86 років пані Ада — все ще активна та цілеспрямована жінка. І хоч з улюбленого театру імені Лесі Українки вона вже пішла — на місці все одно не сидить.

Талановита українська акторка Ада Роговцева
Талановита українська акторка Ада Роговцева

Ада Роговцева займається волонтерством і гастролює Україною із творчими виступами. Свій почесний вік Ада Миколаївна сприймає дуже легко і не переймається через те, що більша частина життя вже позаду. До грошей ця чарівна жінка ставиться спокійно і завжди обирає для себе — більше віддавати, аніж брати.

В акторки немає розкішних садиб біля моря, а лише невеличка дачна ділянка в селі. Саме там Ада Роговцева відпочиває та… працює на городі. Колись в цьому невеличкому маєтку було доволі галасно, адже в більш молодому віці артистка театру тримала кролів, свиней, кур, кіз і навіть корову.

Ада Роговцева любить працювати на власній дачі
Ада Роговцева любить працювати на власній дачі

Турбуватися про когось — ще один секрет вічної молодості, яким ділиться із шанувальниками Ада Роговцева. Артистка вважає, що справжнє щастя — це комусь віддавати свою любов, дарувати тепло і підтримку. І не важливо, чи то людина, чи тваринки на дачі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?