В молодшої доньки Ребрик з’явився особистий охоронець: мама показала, хто завжди поряд з колискою Аделіни

Лілія Ребрик знайшла молодшій донечці Аделіні особистого охоронця. З таким робітником будь-яка матуся може бути певна — сон малечі точно під надійною охороною. Подивіться, який виглядаϵ новий "нянь".

Телеведуча Лілія Ребрик народила третю донечку від Андрія Дикого 15 березня 2024 року. Дівчинку назвали Аделіною і зовсім скоро їй виповниться 3 місяці. Ідеальний час для того, аби знайти для малечі няню-охоронця.

І турботлива матуся таки її знайшла. Лілія Ребрик в Stories Instagram показала, як виглядаϵ особиста охорона її наймолодшої спадкоϵмиці. За словами телеведучої — охоронець ні на мить не відходить від Аделіни та береже її дитячий сон, лежачі прямо біля дитячої колисочки.

Адель Дика із своїм новим охоронцем
Адель Дика із своїм новим охоронцем

Звуть нового співробітника Діксі. Взагалі-то він мешкаϵ в будинку Лілії Ребрик і Андрія Дикого вже давно. Але на роботу нянею-охоронцем попросився лише після народження дівчинки Аделіни. Звісно ж, мова йде не про справжню людину, а про пухнастого улюбленця родини Диких-Ребрик, кудлатого песика на імʼя Діксі.

Лілія Ребрик зізналася, що інколи песик Діксі не відходить в від неї самої. Ця домашня улюблениця зʼявилася в їх родині завдяки… дружині Потапа, Анастасії Каменських. Діксі — це “донечка” собачки Насті Каменських на імʼя Мімі.

Першою завести собачку захотіла старша донька телезірки, Діана Дика. Вона довго вмовляла маму дозволити, аби в їхній оселі зʼявилася ця чотирилапа подруга.

Ребрик довго розмірковувала, чи варто заводити песика. Але, врешті решт, зважилась і пішла доньці назустріч. Згодом багатодітна мама ні на мить не пожалкувала про те, що завела в оселі собачку породи мальтіпу.

Лілія Ребрик вважаϵ Діксі ідеальним домашнім мешканцем. Песик не дряпаϵ декор на стінах, не псуϵ кімнатні капці, не гавкаϵ на дітей, а тепер — ще й допомагаϵ з охороною маленької Адель.

Лілія Ребрик із новим охоронцем молодшої доньки Аделіни
Лілія Ребрик із новим охоронцем молодшої доньки Аделіни

Старші доньки Лілії Ребрик і Андрія Дикого дуже полюбляють носити пухнасту подругу на руках. Ця собачка дуже вихована і жодного разу не розчарувала свою господиню.

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.