“Я була залежна від нього”: 34-річна Ксенія Мішина розповіла про нездорові стосунки з екс-чоловіком

Акторка Ксенія Мішина пригадала свої минулі стосунки з першим чоловіком, який є батьком сина Платона: якими ж насправді вони були та чому розійшлись?

Ксенія Мішина поділилася своєю історією про стосунки з колишнім чоловіком, Олександром. Зустрілися вони тоді, коли їй було 20, а йому – 30 років. Спочатку Ксенія не планувала серйозних стосунків, але Олександр був наполегливим та переконливим у своїх намірах. Після того, як вони почали жити разом, усе здавалося гарно, але поява вагітності Ксенії розкрила несподіваний бік Олександра.

У цей час вона була залежною від нього, як емоційно, так і фінансово. Ксенія зізналася, що не раз відчувала нестачу грошей, коли хотіла їсти або потребувала грошей на університетські витрати. Однак Олександр реагував агресивно, вимагаючи від неї самостійно заробляти та відмовляючи в їжі з приводу того, що вона могла сама поїсти.

Ксенія Мішина розповіла про минулі стосунки з першим чоловіком та батьком Платона
Ксенія Мішина розповіла про минулі стосунки з першим чоловіком та батьком Платона

Він часто виражав незадоволення тим, що Ксенія не могла приготувати йому їжу через своє здоров’я, адже вона страждала від токсикозу та була фізично виснажена. Через безкінечні сварки і конфлікти, Ксенія прийняла рішення позбутися від токсичного впливу Олександра та переїхала до своєї матері в Севастополь. І коли народився син Платон, батько зник із їхнього життя повністю.

Син Ксенії Мішиної ніколи не мав можливості побачити свого батька. Але для неї сталася ще одна дивовижна зустріч з Олександром, яка викликала моторошні емоції. Одного дня він раптом з’явився в театрі, де вона працювала. Він влаштував маленьку виставу. Її колишній чоловік, безжальний і агресивний, схопив її за волосся, відштовхнувши її з балкона та звівши по сходах, при цьому ніжно уникав залишити сліди на її тілі. Вона кричала і плакала, відчуваючи безсилля перед цією атакою.

Ксенія Мішина розповіла про минулі стосунки з першим чоловіком та батьком Платона
Ксенія Мішина розповіла про минулі стосунки з першим чоловіком та батьком Платона

Після цього страхітливого інциденту Ксенія звернулася в поліцію, але отримала холодну реакцію і відсутність доказів. Вона відчула беззахисність і безпорадність перед владою, яка не могла або не хотіла допомогти їй.

Але найбільшим здивуванням для неї стало те, що саме під час повномасштабного вторгнення її колишній раптово з’явився і виявив бажання побачитися з їхнім сином. Вона не стала перешкоджати цим зустрічам, але була наповнена сумнівами і побоюваннями стосовно мотивів батька і наслідків його повернення.

Ксенія Мішина розповіла, що її батькові не вдалося врегулювати відносини з сином. Це сталося востаннє, коли вона намагалася дати йому ще один шанс бути частиною життя сина, Платона, аргументуючи це тим, що чоловік зовсім не змінився.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?