З макіяжем і манікюром: як виглядає 52-річна донька 86-річної Ади Роговцевої, яка успадкувала красу акторки

Ада Роговцева - талановита акторка, яка виховала двох дітей від коханого чоловіка Костянтина Степанкова. "Один Факт" покаже, як зараз виглядає 52-річна донька театральної артистки - Катерина.

Катерина Костянтинівна Степанкова — єдина донька відомої української акторки Ади Роговцевої і Костянтина Степанкова. Зараз вона — вже зовсім доросла жінка, якій виповнилось 52 роки.

Народна артистка України Ада Роговцева пишається своєю спадкоємицею. Зіркова мама розповідала, що Катерина обрала для себе ту ж професію, що і сама Ада Миколаївна, успадкувавши від неї не тільки природну красу, але й творчий талант.

Катерина Степанкова – режисер і акторка, яка почала виходити на театральну сцену ще в той момент, коли знаходилась в материнській утробі.

Ада Роговцева з донькою Катериною Степанковою
Ада Роговцева з донькою Катериною Степанковою

Після народження Катерини пройшло пʼять років, перш ніж вона знов опинилась на театральних підмостках. Першою роллю, яка дісталась маленькій Катрусі — була девʼятирічна Леся Українка у пʼєсі режисера Юрія Щербака. Катя зі сцени читала вірші, які славетна поетеса написала в девʼятирічному віці.

Ада Роговцева показала дорослу доньку
Ада Роговцева показала дорослу доньку

В свої пʼять років Катерина Степанкова мала невеличкий зріст, але мала настільки потужний голос, що ним легко заповнювався увесь великий зал.

Ада Роговцева пригадувала, що з самого дитинства Катерина була взірцевою ученицею та навчалась в українській школі. А ще — працювала на радіо і в театрі. Катерина Степанкова рано почала писати вірші і створювала поезію двома мовами.

Ада Роговцева в спільному проекту із донькою, Катериною Степанковою
Ада Роговцева в спільному проекту із донькою, Катериною Степанковою

Вже в дорослому віці Катерина Степанкова захопилась режисурою. Дівчині навіть вдалося попрацювати в творчому тандемі зі своєю зірковою матусею. Ада Роговцева зізнавалась, що її донька стала режисером багатьох чудових вистав і подарувала своїй матусі, головні ролі у популярних виставах. З ними вони їздили по багатьох українських містах по декілька разів.

Чим Катерина Степанкова займається зараз?

Катерина Степанкова і Ада Роговцева займаються волонтерством
Катерина Степанкова і Ада Роговцева займаються волонтерством

Від початку повномасштабного вторгнення росіян до України Катерина Степанкова разом із мамою Адою Роговцевою стали активно займатися волонтерською діяльністю. Чоловік та син Катерини служать в ЗСУ. Сама ж актриса та режисерка створила власний волонтерський центр і всіляко допомагає українським захисникам.

Нові статті

Схожі статті

“Повертай додому, до рідної хати”: В Україні з’явиться Міністерство повернення українців – на черзі 7,5 млн

В Україні хочуть створити нову інституцію – Міністерство повернення українців. Чим буде займатися це відомство і хто його очолить? Розповідаємо подробиці читачам "Одного Факту".

Чоловіки, які завоювали прихильність Тіни Кароль: актор, музичний продюсер та популярний зарубіжний артист

Тіна Кароль мала безліч "романів" за словами її фанатів, але як було насправді не відомо, адже співачка не полюбляє розповідати деталі особистого життя - хто підкорював серце поп-діви?

Перші поповнення на 1+1: вагітні Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча показали, хто був у животиках

Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча - справжні зірки каналу 1+1, які вже багато років присвятили роботі і навіть під час вагітності вони будували кар'єру - як виглядали матусі з животиками?

“Час набратися здорового глузду”: 38-річна Оля Цибульська публічно розповіла, які у неї відносини з Винником

Оля Цибульська гостра на язик і для неї не є проблемою висловитись про зірку шоу-бізнесу негативно - цього разу під руку попався підкорювач жіночих сердець Олег Винник.