З макіяжем і манікюром: як виглядає 52-річна донька 86-річної Ади Роговцевої, яка успадкувала красу акторки

Ада Роговцева - талановита акторка, яка виховала двох дітей від коханого чоловіка Костянтина Степанкова. "Один Факт" покаже, як зараз виглядає 52-річна донька театральної артистки - Катерина.

Катерина Костянтинівна Степанкова — єдина донька відомої української акторки Ади Роговцевої і Костянтина Степанкова. Зараз вона — вже зовсім доросла жінка, якій виповнилось 52 роки.

Народна артистка України Ада Роговцева пишається своєю спадкоємицею. Зіркова мама розповідала, що Катерина обрала для себе ту ж професію, що і сама Ада Миколаївна, успадкувавши від неї не тільки природну красу, але й творчий талант.

Катерина Степанкова – режисер і акторка, яка почала виходити на театральну сцену ще в той момент, коли знаходилась в материнській утробі.

Ада Роговцева з донькою Катериною Степанковою
Ада Роговцева з донькою Катериною Степанковою

Після народження Катерини пройшло пʼять років, перш ніж вона знов опинилась на театральних підмостках. Першою роллю, яка дісталась маленькій Катрусі — була девʼятирічна Леся Українка у пʼєсі режисера Юрія Щербака. Катя зі сцени читала вірші, які славетна поетеса написала в девʼятирічному віці.

Ада Роговцева показала дорослу доньку
Ада Роговцева показала дорослу доньку

В свої пʼять років Катерина Степанкова мала невеличкий зріст, але мала настільки потужний голос, що ним легко заповнювався увесь великий зал.

Ада Роговцева пригадувала, що з самого дитинства Катерина була взірцевою ученицею та навчалась в українській школі. А ще — працювала на радіо і в театрі. Катерина Степанкова рано почала писати вірші і створювала поезію двома мовами.

Ада Роговцева в спільному проекту із донькою, Катериною Степанковою
Ада Роговцева в спільному проекту із донькою, Катериною Степанковою

Вже в дорослому віці Катерина Степанкова захопилась режисурою. Дівчині навіть вдалося попрацювати в творчому тандемі зі своєю зірковою матусею. Ада Роговцева зізнавалась, що її донька стала режисером багатьох чудових вистав і подарувала своїй матусі, головні ролі у популярних виставах. З ними вони їздили по багатьох українських містах по декілька разів.

Чим Катерина Степанкова займається зараз?

Катерина Степанкова і Ада Роговцева займаються волонтерством
Катерина Степанкова і Ада Роговцева займаються волонтерством

Від початку повномасштабного вторгнення росіян до України Катерина Степанкова разом із мамою Адою Роговцевою стали активно займатися волонтерською діяльністю. Чоловік та син Катерини служать в ЗСУ. Сама ж актриса та режисерка створила власний волонтерський центр і всіляко допомагає українським захисникам.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?