Бив і принижував: 50-річна Олена Мозгова зізналась, що у неї були нездорові стосунки з її екс-чоловіком

Олена Мозгова звернулась до своїх підписників та розповіла про власний досвід нездорових стосунків: що відомо та про кого з колишніх йдеться мова?

Олена Мозгова поділилася своїм досвідом аб’юзивних стосунків. Вона розповіла, що багато років жила з людиною, яка дозволяла собі піднімати на неї руку та морально знущатися. Продюсерка поділилась цим негативним досвідом після того, як отримала повідомлення від жінки, яка перебуває в аналогічній ситуації.

Мозгова висловила думку, що життя з чоловіком, який принижує і застосовує фізичне насильство, абсолютно неприйнятне. Вона звернулася до жінок із закликом не відкладати прийняття рішення про розрив таких стосунків, навіть якщо це здається дуже складним завданням. Її думка полягає в тому, що необхідно негайно залишити кривдника, щоб мати можливість розпочати нове життя.

Олена Мозгова пригадала свої нездорові стосунки з екс-чоловіком
Олена Мозгова пригадала свої нездорові стосунки з екс-чоловіком

Продюсерка не вказала конкретно, про кого з своїх попередніх чоловіків йдеться в її історії, тож її прихильники можуть лише робити власні припущення.

На сьогодні зірка перебуває у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом. Проте її шлях до нинішнього щастя був непростим і включав три зміни сімейного статусу. Перший її шлюб був із українським хокеїстом Валентином Олецьким. Пізніше вона вдруге вийшла заміж за чоловіка на ім’я Дмитро, з яким у них народилася донька Зоя.

Українська продюсерка Олена Мозгова і співак Девід Аксельрод вже понад вісім років насолоджуються щасливим шлюбом. Їхній союз народився з великих випробувань і значного нерозуміння з боку суспільства.

Олена Мозгова пригадала свої нездорові стосунки з екс-чоловіком
Олена Мозгова пригадала свої нездорові стосунки з екс-чоловіком

З моменту початку їхніх стосунків багато хто не схвалював цей союз через дев’ятирічну різницю у віці між ними. Навіть найближчі родичі були категорично проти цих стосунків.

Незважаючи на численні перешкоди, Олена Мозгова і Девід Аксельрод вирішили довіритися своїм почуттям і йти вперед, не зважаючи на заперечення оточення. Вони стали прикладом того, як справжні почуття можуть подолати будь-які труднощі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?