Бив і принижував: 50-річна Олена Мозгова зізналась, що у неї були нездорові стосунки з її екс-чоловіком

Олена Мозгова звернулась до своїх підписників та розповіла про власний досвід нездорових стосунків: що відомо та про кого з колишніх йдеться мова?

Олена Мозгова поділилася своїм досвідом аб’юзивних стосунків. Вона розповіла, що багато років жила з людиною, яка дозволяла собі піднімати на неї руку та морально знущатися. Продюсерка поділилась цим негативним досвідом після того, як отримала повідомлення від жінки, яка перебуває в аналогічній ситуації.

Мозгова висловила думку, що життя з чоловіком, який принижує і застосовує фізичне насильство, абсолютно неприйнятне. Вона звернулася до жінок із закликом не відкладати прийняття рішення про розрив таких стосунків, навіть якщо це здається дуже складним завданням. Її думка полягає в тому, що необхідно негайно залишити кривдника, щоб мати можливість розпочати нове життя.

Олена Мозгова пригадала свої нездорові стосунки з екс-чоловіком
Олена Мозгова пригадала свої нездорові стосунки з екс-чоловіком

Продюсерка не вказала конкретно, про кого з своїх попередніх чоловіків йдеться в її історії, тож її прихильники можуть лише робити власні припущення.

На сьогодні зірка перебуває у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом. Проте її шлях до нинішнього щастя був непростим і включав три зміни сімейного статусу. Перший її шлюб був із українським хокеїстом Валентином Олецьким. Пізніше вона вдруге вийшла заміж за чоловіка на ім’я Дмитро, з яким у них народилася донька Зоя.

Українська продюсерка Олена Мозгова і співак Девід Аксельрод вже понад вісім років насолоджуються щасливим шлюбом. Їхній союз народився з великих випробувань і значного нерозуміння з боку суспільства.

Олена Мозгова пригадала свої нездорові стосунки з екс-чоловіком
Олена Мозгова пригадала свої нездорові стосунки з екс-чоловіком

З моменту початку їхніх стосунків багато хто не схвалював цей союз через дев’ятирічну різницю у віці між ними. Навіть найближчі родичі були категорично проти цих стосунків.

Незважаючи на численні перешкоди, Олена Мозгова і Девід Аксельрод вирішили довіритися своїм почуттям і йти вперед, не зважаючи на заперечення оточення. Вони стали прикладом того, як справжні почуття можуть подолати будь-які труднощі.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.