“Вона не хотіла, але він вдався до хитрощів”: Мохаммад Захур розповів, як насправді схилив Камалію до шлюбу

Пакистанський мільярдер Мохаммад Захур розповів, як насправді йому вдалося одружитися на українській красуні Камалії. Щоб зробити дівчину дружиною — йому довелося вдатися до хитрощів.

Їх пара була взірцем вірності і безмежного кохання. Співачка Камалія і мільярдер з Пакистану Мохаммад Захур прожили в законному шлюбі 20 років і народили двох чарівних донечок, Арабеллу і Мірабеллу. Зараз дівчатам-двійнятам вже по 11 років. Вони живуть за кордоном, в маϵтку свого батька, Захура Мохаммада.

Камалія із чоловіком розлучилися минулого року. Їх казкова історія кохання завершилася доволі неочікувано для багатьох фанатів, а серед причин розлучення називають непорозуміння Камалії із старшою донькою Захура від першого шлюбу, Тетяною. Співачка у соціальних мережах розповідала, що конфлікти з донькою чоловіка в неї часто виникали через ситуацію в Україні.

Мохаммад Захур вперше розповів, як йому вдалося зробити Камалію дружиною
Мохаммад Захур вперше розповів, як йому вдалося зробити Камалію дружиною

“Один Факт” нагадає, як розпочиналась історія кохання Мохаммада Захура і Камалії.

Мільярдер вперше розповів, як саме йому вдалось укласти шлюб із Камалією. Виявляється, красуня-українка із гарним голосом зовсім не бажала йти за нього заміж. А він — закохався в неї по самі вуха відразу після того, як почув її чарівний голос на одному з приватних заходів, де Камалія виступала в якості співачки.

Камалія і сама неодноразово зізнавалась — виходити заміж за пакистанця із мільярдами на банківських рахунках вона зовсім не хотіла. Але Мохаммад Захур не був би собою, якби не досяг бажаного. Для того, щоб зробити кохану дівчину дружиною — йому довелося вдатись до хитрощів.

Камалія і Захур Мохаммад прожили разом 20 років
Камалія і Захур Мохаммад прожили разом 20 років

Мільярдер запросив Камалію нібито на весілля до своїх друзів у Пакистан. Вже там хитрий бізнесмен нарядив кохану у весільне вбрання і зробив пропозицію, від якої ошелешена Камалія відмовитись не змогла. Так розпочалася їхня романтична і родинна історія довжиною в 20 років.

Співачка до останнього не підозрювала про те, яку романтичну пастку підготував для неї її коханий. Втім, на авантюру все ж погодилася, а згодом стала дружиною заможного чоловіка. Однак світлин з весілля пари та розпису широка аудиторія так і не побачила. В суспільстві пліткували, що Камалія, цілком можливо — неофіційна дружина Захура Мохаммада. Однак насправді ця пара була одружена офіційно. Але побралися вони зовсім не за українськими традиціями, а за шаріатом. По ньому ж їх і розлучили.

В шлюбі з мільярдером Камалія народила двох донечок-двійняток, Арабеллу і Мірабеллу
В шлюбі з мільярдером Камалія народила двох донечок-двійняток, Арабеллу і Мірабеллу

Після розлучення Камалія і Захур продовжують спілкуватись. Заради дітей колишні підтримують доброзичливі стосунки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?