Ви не повірите, але Андрій Данилко ніколи не був одружений: мама Сердючки віддала серце іншому

Андрій Данилко зазвичай утримується від подробиць особистого життя, але чи знали ви, що насправді співак ніколи не був одружений та не мав сім'ю: що відомо про романи чоловіка?

Шанувальників Андрія Данилка завжди цікавило його особисте життя, але зірка не є прихильником ділитись чим. Наразі відомо, що співак ніколи не був одружений, але приписували йому чимало романів.

Анна Сердюк

Першою коханкою майбутньої зірки стала його однокласниця, Анна Сердюк. Анна була із заможної родини, виділялася серед своїх однолітків і була улюбленицею класу. Андрій відразу зацікавився нею, але мав сумніви, чи зможе він, хлопчик із бідної родини та поганими успіхами в навчанні, бути їй рівним.

Андрій Данилко розповів, з ким крутив романи впродовж життя
Андрій Данилко розповів, з ким крутив романи впродовж життя

У старших класах Андрій нарешті набрався відваги зробити величезну обіцянку і пообіцяв Анні, що прославить її ім’я. Анна спочатку не вірила словам Андрія, але коли Вєрка Сердючка стала зіркою не лише в Україні, але і за її межами, вона зрозуміла, наскільки серйозно хлопець відноситься до своїх обіцянок.

Радміла Щоголева

Радміла Щоголева отримала велику популярність завдяки своїй участю в “СВ-шоу” разом з Андрієм Данилком. Вона грала роль провідниці та вела жартівливі розмови з зірковими гостями. Згодом у пресі з’явилися чутки про те, що між Данилком і Щоголевою були романтичні стосунки, особливо після того, як вони проводили багато часу разом, навіть поза межами шоу.

Андрій Данилко розповів, з ким крутив романи впродовж життя
Андрій Данилко розповів, з ким крутив романи впродовж життя

Однак, коли Щоголева раптово зникла з екранів, з’явились чутки про конфлікти в дуеті. Пізніше акторка пояснила, що причиною були проблеми зі здоров’ям і вона просто вирішила змінити формат своєї роботи. Чи був між ними реальний роман залишається невідомим, оскільки ні Данилко, ні Щоголева не підтвердили цю інформацію.

Ольга Лицкевич

Ольга Лицкевич була однією із претенденток на роль Гелі у телевізійному шоу “СВ-шоу”. Її намагання втілити цей образ були помітні, але в одній з газет з’явилася новина про те, що її співробітництво з артистом Андрієм Данилком може мати більше спільного, ніж просто професійний контакт. Хоча було чуток про їхній роман, жодних підтверджень цьому не було.

Інна Білоконь

Інна Білоконь, в свою чергу, прославилася як частина дуету з Вєркою Сердючко та її мамою. Їхні виступи стали справжнім хітом, а їхні взаємодії на сцені викликали хвилю емоцій серед глядачів. Розмови про можливий роман між Інною та Андрієм також не змогли уникнути уваги ЗМІ.

Андрій Данилко розповів, з ким крутив романи впродовж життя
Андрій Данилко розповів, з ким крутив романи впродовж життя

Безперечно, обидві акторки завжди були відкриті щодо прояву своїх емоцій перед публікою. Вони не соромилися показувати свої почуття, будучи разом на сцені чи поза нею, що і стало приводом для чуток та заголовків про їхній можливий роман.

Пізніше з’явилася новина щодо можливого одруження Білоконь та Данилка. На той момент жоден з них не висловився на цю тему. Проте пізніше Білоконь відкинула ці чутки та поділилася відомостями про щасливий шлюб з іншим чоловіком. З іншого боку, стосунки між Данилком та акторкою вважаються дуже дружніми та тривають вже понад десять років.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.