“Пожила за кордоном і досить”: Оля Полякова забирає доньку з елітної англійської школи назад до України

Схоже, що за кордоном не так сильно сподобалось: королева ночі Оля Полякова вирішила забрати свою 12-річну доньку Алісу з Великої Британії назад до Києва: що сталося?

Українська співачка Оля Полякова розповіла про те, що її молодша донька, Аліса, після двох років перебування за кордоном, повертається жити до України. Під час повномасштабного вторгнення виконавиця забрала дівчинку до Великої Британії, де та прожила два роки. Проте для 12-річної Аліси розлука з домом, родиною, друзями та звичним середовищем була важкою. Вона постійно просила матір забрати її назад до Києва.

Оля Полякова розповіла, чому забирає свою доньку з Великої Британії назад до України. Фото з Instagram @polyakovamusic
Оля Полякова розповіла, чому забирає свою доньку з Великої Британії назад до України. Фото з Instagram @polyakovamusic

Оля Полякова поділилася своїми враженнями від цієї ситуації, зазначивши, що протягом двох років Аліса переживала постійні істерики та тугу за рідним домом. Навіть те, що донька отримувала якісну освіту та перебувала в безпечній країні, це не зменшило її бажання повернутися до України. Хоч і ситуація в країні не є легкою, з відключенням світла та постійними тривогами, для Аліси найважливіше було повернутися до свого дому, своєї школи та звичного середовища.

Оля Полякова розповіла, чому забирає свою доньку з Великої Британії назад до України
Оля Полякова розповіла, чому забирає свою доньку з Великої Британії назад до України

Оля Полякова прийняла рішення повернути свою доньку назад додому. Вона усвідомлює, що процес адаптації буде непростим, оскільки минуле життя, яке існувало до початку війни, більше не повернеться. Співачка розповіла, що дана ситуація відірвала Алісу від усього, що було їй важливе, що призвело до серйозних психологічних травм і змусило її доньку зосередитися виключно на бажанні повернутися до свого попереднього життя.

Аліса ще не усвідомлює, що втрачене минуле не можна повернути. Оля також зазначила, що щодня доводиться слухати сльози дитини і її бажання повернутися додому. Тож через два тижні Аліса повернеться до Києва, до своєї школи, друзів і, звісно, до своєї мами, Олі Полякової.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?