Вся правда вийшла назовні: Марічка Падалко після 15 років у шлюбі розлучилася, бо зустріла іншого

Марічка Падалко — одна із найяскравіших персон в українському медіапросторі. Ця струнка і привітна жінка була в шлюбі двічі, а з першим чоловіком розлучилася через 15 років спільного життя.

48-річна Марічка Падалко була в шлюбі двічі. І якщо про другого чоловіка та батька її дітей Єгора Соболєва все відомо, то хто був першим і чому саме після 15 років шлюбу Марічка вирішила сказати “Стоп “і розлучитися – навпаки, інформації обмаль.

Стосунки Марічки Падалко із першим чоловіком розпочались, коли їй ледве виповнилося 14 років. І хоча телеведуча і не називає імені свого екс-обранця — деякі деталі про нього все ж розповідає. Мовляв, і чоловік він був гарний, і любив її, і не ображав ніколи. Освіта в колишнього Марічки була гарною, заробляв він великі гроші, не курив та не пив. Чого ж не вистачало красуні-дружині, що в 29 років вона вирішила розлучитись та розпочати життя спочатку?

Марічка Падалко з дітьми та чоловіком, Єгором Соболєвим
Марічка Падалко з дітьми та чоловіком, Єгором Соболєвим

Одним з факторів розвалу першого шлюбу, імовірно, була відсутність дітей. За усі 15 років Марічка Падалко так і наважилася народити коханому хоча б одну дитину.

Друга ж причина розлучення — нове кохання. Зі своїм нинішнім чоловіком Єгором Соболєвим Марічка Падалко познайомилася в той момент, коли ще перебувала в шлюбі із першим обранцем. Соболєв також був одружений на іншій жінці. В їх родині підростала донька Аліса.

І хоча Марічка та Єгор закохалися один в одного – бути разом відразу не змогли. Справа полягала в принциповості самого Соболєва. Він був настільки правильним чоловіком, що не міг собі уявити — як його донька від першого шлюбу буде рости без татуся. Тому вирішив — нехай кохана Марічка продовжує жити з першим чоловіком, народить йому діточок. Вони виростуть, досягнуть 18-річчя і вже тоді закохані зможуть розірвати стосунки з колишніми і, врешті решт — бути вдвох.

Єгор Соболєв розлучатися не збирався. Більш того, він навіть під час роботи в студії монтажу шукав сюжети та історії, які були б схожі на їхню з Марічкою Падалко історію. І таки знайшов.

Дружна родина Марічки Падалко
Дружна родина Марічки Падалко

В якості прикладу вічної любові, яку можна пронести крізь роки навіть якщо ви не разом – Соболєв наводив історію нинішніх короля та королеви Великої Британії, Чарльза і Камілли.

Я вірю, що ми теж дочекаємося, наше кохання переживе все — казав він коханій Марічці. — А поки ми маємо бути відповідальними.

Втім, план Єгора Соболєва не здійснився, а кохання виявилось настільки сильним, що чекати багато років він не став. Возʼєднання з Марічкою Падалко відбулось набагато раніше запланованих термінів і завершилось щасливим шлюбом, в якому народилося троє дітей.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?