Трохи сивий, але фору дасть навіть Горбунову: Катя Осадча вперше показала свого тата у день його народження

Телеведуча Катерина Осадча вперше показала свого татуся. В чоловіка був день народження і зіркова донька показала, як він виглядає. Подивіться і ви на цього статного чоловіка із сріблястим волоссям.

Колишня світська левиця Катерина Осадча вже багато років робить акценти на родинному затишку. Після вступу до шлюбу із Юрієм Горбуновим колекціонерка дивних капелюшків стала зовсім домашньою і тепер для неї набагато важливіше родинне тепло, аніж сяяння на телевізійних екранах. Звісно ж, Катя Осадча не залишила телевізійну карʼєру і продовжує зʼявлятися на телебаченні. Але тепер її образи більш стримані, елегантні та не такі екстравагантні, як колись.

Крім того, Катерина Осадча ставить в пріоритет родину і виховання синочків, Івана і Данила. На її сторінці в Instagram можна побачити багато сімейних світлин із дітьми та чоловіком, Юрієм Горбуновим. А ось власних батьків Осадча показує рідко.

Днями татусь ведучої святкував день народження. З цієї нагоди Катя Осадча вирішила привітати його зі святом у соцмережах та показала, як виглядає чоловік, якому вона зобовʼязана життям.

У добірці світлин, які оприлюднила Катерина, її батько постає у різних образах. На першому фото він — чоловік-батько. Посивілий, але все ще не старий – в звичайних джинсах та смугастій футболці, татусь стоїть поряд із донькою-красунею.

На другій світлині він — дідусь, який побачив свого новонародженого онука. До сивого волосся додалися зморшки біля очей, а ось щира та добра посмішка залишилась незмінною.

Нарешті, на третій світлині батько Катерини Осадчої поєднав у собі відразу два статуси: дідуся і тестя. На ній чоловік сидить в домашньому кріслі в оточенні маленького онука Івасика і зятя Юрія Горбунова.

Під добіркою світлин Катя Осадча зізналася, що день народження татуся для неї — завжди особливе свято. Він припадає на самий початок літа і завжди запамʼятовується їй, як теплий та затишний вечір в оточенні найрідніших людей.

Зірка телеекранів зізналась, що з віком все більше розуміє, наскільки важливо те, що в нас закладають з дитинства батьки. Її тато в цьому сенсі був невпинним ентузіастом і тому з малих рочків навчав Катрусю любити благоустрій, екскурсії, подорожі і книжки. І всі ті знання, які Катерина Осадча увібрала в себе — надав їй батько.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?