Ці люди народили Катерину Осадчу: як виглядають батьки телеведучої та які у Горбунова стосунки зі свекрами

Відома телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її мама та тато, які разом у шлюбі вже понад 40 років: такі ж гарні та молоді зіркові батьки.

Катерина Осадча, відома українська телеведуча, неодноразово підкреслювала, що її зовнішність і харизма – це результат впливу батьків. Її батько – справжній красень, який відрізняється виразною зовнішністю та чарівністю, а мати – елегантна жінка, яка завжди привертає увагу своєю красою і вишуканістю.

Відомо, що батько відомої моделі та телеведучої Катерини Осадчої, Олександр Володимирович, обіймав посаду генерального директора ДП ВО “Київприлад”. Мати Катерини, Анна Павлівна, все життя присвятила ролі домогосподарки, будучи берегинею сімейного вогнища.

Катерина Осадча показала, як виглядають її батьки. Фото з Instagram @kosadcha
Катерина Осадча показала, як виглядають її батьки. Фото з Instagram @kosadcha

Відомо, що батьки зірки одружені вже більше 40 років. Незвичайний спосіб, у який Олександр зробив пропозицію Анні, викликає особливий інтерес.

Одного разу, Олександр запропонував своїй коханій поїхати разом до Ленінграда. Анна, усвідомлюючи, що батьки можуть не відпустити її в подорож, поділилася своїми побоюваннями з Олександром. Тоді він, не вагаючись, запропонував їй одружитися. Анна погодилася, і пара подала заяву до РАЦСу, повідомивши про своє рішення батькам лише після цього кроку.

Катерина Осадча показала, як виглядають її батьки
Катерина Осадча показала, як виглядають її батьки

Таким чином, історія сім’ї Осадчої не тільки розповідає про міцний шлюб, але й про незвичний та романтичний початок їхнього спільного життя, який став відправною точкою для довгого і щасливого подружнього життя. До початку повномасштабного вторгнення Катерина та Юрій завжди намагалися використовувати будь-яку можливість, щоб відвідати рідних.

Катерина Осадча показала, як виглядають її батьки
Катерина Осадча показала, як виглядають її батьки

Варто зазначити, що Горбунов не раз підкреслював, що шлюб батьків його дружини є для нього чудовим прикладом того, як можна зберегти любов і повагу протягом усього життя. Катерина завжди вважала свою маму зразком для наслідування в усьому.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.