Мав два службових романи і не тільки: зірка каналу 1+1 Руслан Сенічкін розповів про особисте життя

Телеведучий каналу 1+1 Руслан Сенічкін завжди утримується від питань щодо особистого життя та цим ще більше привертає увагу: що відомо про жінок зірки та чи вільне його серце?

Руслан Сенічкін, незмінний ведучий телеканалу 1+1 відомий своєю відкритістю та готовністю обговорювати різноманітні теми. Проте, дізнатися деталі про його особисте життя майже неможливо, оскільки він вкрай рідко ділиться таким.

Він зізнався, чи вільне його серце та Руслан відповів, що не зовсім. Телеведучий любить багато речей у своєму житті і багато людей займають місце в його серці. Передусім це його найближчі рідні – мама, сестри Анна і Тетяна, а також племінниця Ніка.

Зірка 1+1 Руслан Сенічкін розповів про всіх своїх жінок
Зірка 1+1 Руслан Сенічкін розповів про всіх своїх жінок

Щодо романтичних стосунків, він поки що залишається холостяком. Руслан задоволений своїм теперішнім життям і не поспішає змінювати свій статус. Чи буде в нього сім’я в майбутньому, він не може загадувати, але не виключає такої можливості у своєму житті.

Для нього ідеал жінки визначається багатьма факторами, але найголовніше – це почуття гумору. Ще з дитячих років він надавав перевагу тим дівчаткам, які могли його розсмішити. Навіть у дитячому садочку він дружив з дівчатками, які, можливо, не відповідали стандартам краси, але мали чудове почуття гумору.

У шкільні роки ця тенденція продовжилася. Йому подобалась одна дівчинка, Оля, з якою він прагнув сидіти за однією партою. Для досягнення цієї мети він навіть не посоромився запропонувати вчительці невеличкий підкуп у вигляді цукерки або шоколадки, аби вона не розсаджувала їх.

Зірка 1+1 Руслан Сенічкін розповів про всіх своїх жінок
Зірка 1+1 Руслан Сенічкін розповів про всіх своїх жінок

Щодо поточного стану пошуку стосунків, він не знаходиться в активному пошуку. Він вважає, що не потрібно спеціально когось шукати. Якщо людина повинна з’явитися в його житті, то це станеться природно – у компанії друзів, на вечірці. На його думку, знайомитися на вулиці вже не на часі, з огляду на його вік та стиль життя.

Ходили чутки про його романтичні стосунки з колегами, зокрема з Лідією Таран та Людмилою Барбір. Проте наразі відомо, що між цими колегами існує лише дружба і нічого більше.

Зірка 1+1 Руслан Сенічкін розповів про всіх своїх жінок
Зірка 1+1 Руслан Сенічкін розповів про всіх своїх жінок

Можливо, велика обережність Руслана у ставленні до свого особистого життя пов’язана з його минулим. Є ймовірність, що в юності він зіткнувся із серйозними труднощами в романтичних стосунках, що залишило в нього певний біль і неприязнь до публічного обговорення особистого життя.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.