“Поряд лише хлопці”: Джамала після народження третього сина зібрала своїх дітей разом і показала на фото

Джамала насолоджується материнством. Третього хлопчика вона народила 24 травня і взяла невеличкий тайм-аут, щоб побути разом із немовлям. А ще — зробила наймиліші кадри із трьома синочками.

Співачка Джамала народила братика двом своїм старшим синам 24 травня 2024 року. І хоча артистка не збиралась йти у довгий декрет — невеличкий тайм-аут вона все ж взяла. І не тільки щоб приділити більше уваги новонародженому синочку Аліму, але й для того, щоб закарбувати родинні моменти життя в теплій фотосесії.

В Stories Instagram Джамали зʼявилися кадри із трьома синочками, які розчулили користувачів соціальних мереж. Старші хлопчики Емір-Рахман та Селім-Гірай стали по обидва боки від матусі на стільчики. Сама Джамала, вбрана в джинси та світлу подовжену сорочку, опинилась в оточенні найулюбленіших двох хлопчиків, а третього — наймолодшого, тримала на руках. Обличчя новонародженого синочка співачка закрила великим смайлом.

Джамала влаштувала фотосесію із улюбленими синочками
Джамала влаштувала фотосесію із улюбленими синочками

Незважаючи на те, що Джамала народила менш, ніж місяць тому — на світлинах із дітьми вона виглядає неперевершено. Переможниця “Євробачення-2016” зробила собі зачіску у вигляді високого хвоста і гарний макіяж до фотосесії. Щаслива матуся в оточенні найрідніших хлопчиків — що може бути миліше і затишніше?

“Один Факт” нагадає, що в Джамали та її чоловіка Сеіт-Бекіра Сулейманова троє дітей. Першого хлопчика, Емір-Рахмана, співачка народила 5 років тому — 27 березня 2018 року.
Вдруге Джамала стала мамою 19 червня 2020 року. В 36 років артистка також народила сина, якого назвали Селім-Гірай.

Третій син народився у 40-річної виконавиці в травні цього року. Хлопчика назвали Алімом.

Джамала, справжнє імʼя якої Сусанна Алімівна Джамаладінова – з дитинства мріяла бути співачкою. За національністю вона – кримська татарка, але в душі та серці — завжди з Україною. В шкільні роки майбутня зірка української естради любила іспанську музику, прикрашала волосся трояндами та носила яскраві речі.

Свій перший музичний альбом Сусанна записала ще в 9-річному віці. Він містив в собі 12 дитячих пісень.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.