З макіяжем і манікюром: 68-річна Наталія Сумська не поступається красою 74-річній іконі краси Меріл Стріп

Наталія Сумська – українська артистка родом з найвідомішої акторської династії Сумських. В 68 років вона залишається чарівною і гарною жінкою. "Один Факт" розповість, в чому секрет молодості акторки.

Наталія Вʼячеславівна Сумська — представниця відомої династії українських акторів. Вона — одна з найзагадковіших артисток, яка воліє демонструвати свій талант на театральній сцені, але ретельно приховує майже усі подробиці особистого життя поза театральним майданчиком.

Пані Наталії вже виповнилося 68 років, але в красі та вроді ця чарівна жінка може позмагатись навіть з американською акторкою Меріл Стріп. В чому ж головний секрет краси Наталії Сумської і як їй вдалося зберегти молодість і вроду?

Наталія Сумська і Меріл Стріп
Наталія Сумська і Меріл Стріп

Кожна жінка — вона як квітка, яка завжди розквітає від любові та турботи. Вочевидь, любов і є для Наталії Сумської тою потужною силою, яка допомагає зупинити плин часу і уповільнити старіння. Наталія Сумська цілком може назвати себе коханою і улюбленою жінкою. Вже багато років акторка щаслива в шлюбі із Анатолієм Хостікоєвим. Її чоловік теж належить до творчої професії і неодноразово виступав на театральній сцені разом з дружиною.

Наталія Сумська з рідною сестрою Ольгою
Наталія Сумська з рідною сестрою Ольгою

Безмежну любов дарують Наталії Сумській і її вже дорослі діти, Дарина і Вʼячеслав. Особливо пишається зіркова матуся своїм сином, що народився в шлюбі з Хостікоєвим. Вʼячеславу вже 27 років і він обрав для себе ту ж професію, що і батьки. Хлопець грає на театральній сцені і в нього є навіть спектаклі в тандемі з батьками. А ще він займається дубляжем фільмів.

Наталія Сумська в молоді роки і зараз
Наталія Сумська в молоді роки і зараз

Дарувати любов і кохання — ще один секрет вічної молодості від Наталії Сумської. Для творчої жінки найкращим подарунком стає власна цінність в очах шанувальників, колег і простих українців. Ділитись своїм талантом і дарувати натхнення зі сцени, радувати телеглядачів новими ролями в кіно і бачити у відповідь захоплені погляди і визнання — справжнє щастя для акторки Наталії Сумської.

Наталія Сумська з чоловіком, Анатолієм Хостікоєвим
Наталія Сумська з чоловіком, Анатолієм Хостікоєвим

Одного разу Наталія Вʼячеславівна зізналась, що кожного разу виходить на сцену театру, аби… прожити інше життя. І для неї це — величезна радість, адже Всесвіт дарує можливість займатися улюбленою справою, постійно працювати над собою і вдосконалюватися.

Нові статті

Схожі статті

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.

“Увірвався в моє життя”: 36-річна Леся Нікітюк показала, з ким крутить роман – шоу “Холостячка” не актуальне

Леся Нікітюк так мріяла знайти своє кохання, що нарешті це сталося - телеведуча інтригує своїх підписників цікавими фото, на яких постає із загадковим чоловіком. Як він виглядає?

“Не наступайте знову на граблі”: Сергій Жадан заінтригував стосунками з Соловій після розриву з нею

Сергій Жадан так її кохав, а вона виявилась невірною - письменник публічно звернувся до своєї колишньої дівчини Христини Соловій - невже будуть знову разом?