З макіяжем і манікюром: 68-річна Наталія Сумська не поступається красою 74-річній іконі краси Меріл Стріп

Наталія Сумська – українська артистка родом з найвідомішої акторської династії Сумських. В 68 років вона залишається чарівною і гарною жінкою. "Один Факт" розповість, в чому секрет молодості акторки.

Наталія Вʼячеславівна Сумська — представниця відомої династії українських акторів. Вона — одна з найзагадковіших артисток, яка воліє демонструвати свій талант на театральній сцені, але ретельно приховує майже усі подробиці особистого життя поза театральним майданчиком.

Пані Наталії вже виповнилося 68 років, але в красі та вроді ця чарівна жінка може позмагатись навіть з американською акторкою Меріл Стріп. В чому ж головний секрет краси Наталії Сумської і як їй вдалося зберегти молодість і вроду?

Наталія Сумська і Меріл Стріп
Наталія Сумська і Меріл Стріп

Кожна жінка — вона як квітка, яка завжди розквітає від любові та турботи. Вочевидь, любов і є для Наталії Сумської тою потужною силою, яка допомагає зупинити плин часу і уповільнити старіння. Наталія Сумська цілком може назвати себе коханою і улюбленою жінкою. Вже багато років акторка щаслива в шлюбі із Анатолієм Хостікоєвим. Її чоловік теж належить до творчої професії і неодноразово виступав на театральній сцені разом з дружиною.

Наталія Сумська з рідною сестрою Ольгою
Наталія Сумська з рідною сестрою Ольгою

Безмежну любов дарують Наталії Сумській і її вже дорослі діти, Дарина і Вʼячеслав. Особливо пишається зіркова матуся своїм сином, що народився в шлюбі з Хостікоєвим. Вʼячеславу вже 27 років і він обрав для себе ту ж професію, що і батьки. Хлопець грає на театральній сцені і в нього є навіть спектаклі в тандемі з батьками. А ще він займається дубляжем фільмів.

Наталія Сумська в молоді роки і зараз
Наталія Сумська в молоді роки і зараз

Дарувати любов і кохання — ще один секрет вічної молодості від Наталії Сумської. Для творчої жінки найкращим подарунком стає власна цінність в очах шанувальників, колег і простих українців. Ділитись своїм талантом і дарувати натхнення зі сцени, радувати телеглядачів новими ролями в кіно і бачити у відповідь захоплені погляди і визнання — справжнє щастя для акторки Наталії Сумської.

Наталія Сумська з чоловіком, Анатолієм Хостікоєвим
Наталія Сумська з чоловіком, Анатолієм Хостікоєвим

Одного разу Наталія Вʼячеславівна зізналась, що кожного разу виходить на сцену театру, аби… прожити інше життя. І для неї це — величезна радість, адже Всесвіт дарує можливість займатися улюбленою справою, постійно працювати над собою і вдосконалюватися.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?