Скільки років Павлу Зіброву, Стасу Боклану і Олегу Виннику: вгадайте вік найкрасивіших українських чоловіків

Українські артисти Павло Зібров, Стас Боклан та Олег Винник, здається – завжди залишаються молодими. Та насправді їм вже давно за 40. Багатьох фанатів здивує справжній вік улюблених артистів.

Вік за паспортом — це лише відмітка, яка аж ніяк не впливає на зовнішній вигляд та стан душі. Навіть у 20 років можна відчувати себе старим і жалітися на життя. І навпаки: у 50+ років деякі люди відчувають, що їм все ще 17 і життя попереду. Наприклад, як герої наступної добірки від “Одного Факту”.

Олег Винник, Павло Зібров і Станіслав Боклан на телевізійних екранах і сцені виглядають неперевершено. Завжди усміхнені, харизматичні, зі своїм репертуаром і своєю родзинкою. Хлопці нібито змогли зупинити час і залишитись молодими навічно. І зовсім не можливо передбачити, що цим яскравим, енергійним чоловікам — вже давно за 40…
Дізнайтесь, скільки ж насправді років популярним і улюбленим артистам сучасності?

Павло Зібров

Павлу Зіброву скоро буде 67 років
Павлу Зіброву скоро буде 67 років

Володар найпишніших вус та виконавець шлягеру “Хрещатик” Павло Зібров народився 21 червня 1957 року. Цей український козак – завжди при параді і на стилі. Потужна енергетика і бажання створювати нові пісні наповнюють артиста внутрішнім світлом і ніби зупиняють плин років. А між тим вже за декілька днів співак відзначить свій 67-й день народження.

Олег Винник

Кумир усіх українських вовчиць Олег Анатолійович Винник теж вже давно подолав вікову межу 40+. Популярний співак народився 31 липня 1973 року. Зараз йому вже 50 років, але невдовзі, в останній день липня 2024 — виповниться 51.

Олегу Виннику в липні 2024 року виповниться 51 рік
Олегу Виннику в липні 2024 року виповниться 51 рік

Олег Винник за гороскопом Лев. Роки аж ніяк не старять його, а навпаки — додають мужності, сили і харизми. Справжній цар, який попри вік залишається на троні і вражає оточуючих гордою постаттю і мудрим поглядом.

Станіслав Боклан

Відомий український актор Станіслав Боклан народився 12 січня 1960 року в Житомірській області (місто Брусилів). В цьому році артисту вже “стукнуло” 64 роки. В багатьох кінофільмах та серіалах Стасу Боклану довіряють ролі поважних чоловіків та дідусів.

Наприклад, в українській комедії “Папік”, де Боклан грає доведеного до відчаю пенсіонера Олександра Меркулова.

Станіславу Боклану в січні 2024 виповнилось 64 роки
Станіславу Боклану в січні 2024 виповнилось 64 роки

Втім, вік — це лише цифра, і роки Стас Боклан зовсім не відчуває на собі. Актор все ще активно грає на сцені театру, приймає участь у кінозйомках, займається волонтерством і приділяє увагу коханій дружині, Наталії Кленіній (акторка Київського молодого театру).

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.