Лілія Ребрик розповіла про актуальний тренд літа 2024: замість поїздки за кордон — зовсім інші плани

Багатодітна матуся Лілія Ребрик показала велику різницю між буденним життям українців у 2021 та 2024 роках. Що планували українці три роки тому, і які плани будують зараз? Читайте подробиці далі.

Відома українська ведуча Лілія Ребрик в свої 43 роки вражає позитивною енергетикою. Ця чарівна жінка нещодавно народила третю донечку, а вже зараз — повернулась з невеличкого декрету до роботи на телебаченні і встигає приділяти увагу шопінгу разом із старшими донечками, Діаною і Поліною.

В Stories Instagram Лілія Ребрик поділилася гумористичним дописом про плани українців на 2024 рік.

І смішно, і сумно — підписала кумедну світлину Ребрик.

Картинка із темно-синім фоном містить в собі надпис, що складається з двох дат:

  • 2021: плануєш поїздку за кордон — написано в першій частині фрази
  • 2024: плануєш поїздку на ліфті — наголошується у продовженні.

Вочевидь, Лілія Ребрик цим дописом вирішила ще раз акцентувати увагу на українському сьогоденні. Адже постійні відключення світла за графіками перетворили життя звичайних громадян на постійне планування. І замість того, щоб помріяти про відпочинок десь у Туреччині, Єгипті або ж українських Карпатах — доводиться кожен день визначати, коли саме піти до ванної, попрати або попрасувати речі.

Лілія Ребрик розповіла про головний план 2024 року
Лілія Ребрик розповіла про головний план 2024 року

Постійні відключення світла особливо сильно відчувають мешканці багатоповерхівок. Лілія Ребрик раніше вже показувала широкому загалу, як вона разом із маленькою Аделіною на руках та старшими донечками підіймалась сходинками на 22-й поверх, щоб із балкону в підʼїзді помилуватись краєвидами міста Києва. Звісно, можна було б скористатись ліфтом, але через відключення світла він не працював.

Віялові вимкнення світла важко переживають люди з багатоповерхівок із електричними плитами. І якщо замість ліфту є можливість скористатись сходинками, то приготувати їжу без електрики неможливо.

Тому українцям в сучасних реаліях доводиться планувати і час приготування їжі, і відвідування ванної кімнати, і багато інших питань, вирішення яких залежить від наявності електроенергії.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.