Обрали сімейний лук та з однаковим волоссям: Віра Брежнєва показалась разом зі своїми трьома сестрами

Віра Брежнєва вперше за довгий час показалась разом зі своєю сім'єю та опублікувала фото: мама, три сестри та святковий настрій при собі. Подробиці.

Своє день народження святкувала Тамара Галушка, мама співачки Віри Брежнєвої. На святковий день до них приєдналися усі сестри Віри, щоб зробити цей день незабутнім для їхньої матусі.

Фото зафіксувало цей момент, показуючи щасливу іменинницю разом зі своїми чотирма доньками. Родина об’єдналася, щоб відзначити цей особливий день та влаштувати справжнє свято для мами.

Віра Брежнєва показала, як виглядають її троє сестер. Фото з Instagram @ververa

Віра Брежнєва показала, як виглядають її троє сестер. Фото з Instagram @ververaНа знімку зображено старшу сестру Галину та її молодших сестер-двійнят, Анастасія та Вікторія. Вони всі вирішили підібрати однаковий стиль одягу для фотографії – всім сестрам були підібрані однакові худі з написом “сестринство”, а особливим реквізитом стало худі з написом “материнство” для іменинниці, Тамари Галушки.

Віра Брежнєва показала, як виглядають її троє сестер. Фото з Instagram @ververa
Віра Брежнєва показала, як виглядають її троє сестер. Фото з Instagram @ververa

Старша сестра, Галя, відома своєю закритістю. Проживаючи у Єгипті, вона веде сторінку в соціальних мережах, призначених лише для близьких. На її соціальних мережах рідко з’являються фотографії, і вона, на відміну від своїх молодших сестер, уникає публічних виступів та інтерв’ю.

Сестри Настя та Віка, які є молодшими сестрами Віри Галушко, наразі перетинають планку в 38 років і походять з міста Кам’янське на Дніпропетровщині. Обидві мають однакове прізвище – Галушка.

Віра Брежнєва показала, як виглядають її троє сестер. Фото з Instagram @ververa
Віра Брежнєва показала, як виглядають її троє сестер. Фото з Instagram @ververa

Анастасія Галушка, схожа на свою старшу сестру Галину, не особливо активно веде своє громадське життя. За даними ЗМІ, Настя вийшла заміж у дуже ранньому віці та стала матір’ю доньки.

Вікторія Галушка, сестра-двійня Віри, вирішила не відставати і також стала постійною гостею світських заходів. Спочатку вона розпочала свою кар’єру в престижній компанії дизайнера Ольги Навроцької, а потім вийшла заміж за шоумена Олександра Цекало.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.