З макіяжем і манікюром: 38-річна Леді Гага поступається красою її українській версії Камалії, якій 47 років

Українська співачка Камалія завдяки активній творчості здобула багато регалій. Наприклад, британські журналісти назвали її українською Леді Гагою. В красі Камалія може цілком позмагатися з нею.

Співачка Камалія відома в Україні та за її межами не тільки завдяки своєму шлюбу з мільярдером Мохаммадом Захуром. Знаменитою її зробили численні творчі здобутки та волонтерська діяльність. Камалія змогла отримати титул “Місіс світу”, а завдяки одному британському виданню отримала ще одне “народне звання”: українська Леді Гага.

Дві співачки: українка Камалія і американка Леді Гага
Дві співачки: українка Камалія і американка Леді Гага

Порівняння української красуні Камалії із 38-річною американською співачкою та акторкою Леді Гагою сталось не випадково. Журналістів свого часу вразила розкіш маєтку в Лондоні, де Камалія жила разом із своїм заможним чоловіком. Втім, наявність позолоти та леопардових шкір в кімнатах не завадили Камалії зберегти людяність та доброту душі. Наприклад, на початку повномасштабного вторгнення в маєтку поряд з українською зіркою жили 16 біженців з України.

Камалія поряд з улюбленим конем
Камалія поряд з улюбленим конем

В свої 47 років Камалія цілком може позмагатися в красі із молодшою від себе на 9 років Леді Гагою. В чому ж головний секрет краси та гарної форми цих яскравих співачок, які належать до різних культур? Якщо поглянути на життя Камалії та Леді Гаги – можна віднайти багато схожих моментів, які єднають цих двох особистостей.

І Камалія, і Леді Гага займаються творчістю, співають пісні і дарують шанувальникам позитивні емоції. Обмін енергетикою з численними прихильниками ніби зупиняють їх вік та допомагають цим жінкам завжди залишатися яскравими і активними.

Камалія любить їздити верхи
Камалія любить їздити верхи

Творчість — не єдине спільне, що є в Камалії та Леді Гаги. Співачки воліють до розкішного життя, а ще – полюбляють кататись верхи. В Камалії за мирних часів була власна стайня у Бучі. Після початку повномасштабного вторгнення ворог її зруйнував. Декілька коней артистки загинули.

Сумна історія в 2019 році трапилась і з улюбленим конем американської співачки Леді Гаги. Білого скакуна їй подарувала на Різдво у 2015 році компанія звукозапису Interscope. Кінь виявився дівчинкою і артистка назвала улюбленицю Арабеллою, що значить “Вимолена у Бога”. В 2019 році кінь вмер і Леді Гага, щоб попрощатися з улюбленцем — змушена була навіть покинути церемонію нагородження “Золотий Глобус” раніше.

Леді Гага і її кінь
Леді Гага і її кінь

Трохи згодом Леді Гага пригадувала щасливі моменти, які проводила разом з Арабеллою. Особливо запамʼяталися зірці галопи через каньони і ласощі у вигляді печива, яким вона підгодовувала свою улюбленицю.
Ось такі вони – дві творчі жінки, яких розкіш не зіпсувала і навіть навпаки – навчила любити і цінувати кожну мить життя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?