Зовсім несхожі: колишня дружина Віталія Кличка показала свою рідну сестру – хто з них красивіший? (ФОТО)

Колишня дружина Віталія Кличко Наталія Єгорова вперше за довгий час показала власну сестру. Дівчата зовсім не схожі одна на одну та мають протилежні риси. Втім, це не заважає їм добре спілкуватися.

Колишня дружина київського мера Віталія Кличка, модель Наталія Єгорова, у соціальних мережах показала рідкісну світлину зі своєю рідною сестрою. Дівчата добре провели час разом і сходили на концерт.

Наталії Єгоровій зараз вже 50 років, але вона виглядає бездоганно. Струнка і усміхнена брюнетка із карими очима у сріблястому гольфі зовсім не схожа на свою сестру. Це й не дивно, адже професія Наталії потребує від неї зусиль по догляду за власною зовнішністю. Втім, сестри відрізняються одна від одної не тільки параметрами тіла та обличчя.

Сестра Наталії Єгорової — зеленоока темна блондинка, яка не має модельної зовнішності та все одно володіє особливим жіночим шармом і не менш чарівною посмішкою, аніж у рідної сестри.

Наталія Єгорова і Віталій Кличко
Наталія Єгорова і Віталій Кличко

Модель Наталія Єгорова довгий час мешкає в Німеччині. Від шлюбу з Віталієм Кличко в неї – троє дітей. Вони також мешкають не в Україні, а за кордоном і розʼїхалися по різних країнах світу через необхідність отримання освіти.

В 2022 році стало відомо, що Віталій Кличко та його дружина Наталія Єгорова розлучаються після 25 років шлюбу. Подружжя давно жило окремо та в різних країнах. Віталій Кличко розповів про своє розлучення особисто у розмові з журналістами.

За словами столичного мера – це рішення вони із дружиною прийняли вдвох. Їм вдалося зберегти добрі взаємини та повагу один до одного. До того ж, їхні діти вже виросли і ніяких спільних зобовʼязань в пари не залишилося.

В жовтні 2022 року Наталія Єгорова розповіла, що бажає розпочати нове життя і тому вирішила відмовитись від прізвища свого колишнього чоловіка та повернути собі дівоче прізвище.

На початку 2024 року 50-річна Наталія Єгорова розпочала модельну карʼєру. Перший професійний фотосет колишньої дружини боксера виявився доволі відвертим. Вона позувала перед камерою в різних образах, в тому числі і ню.

Наталія Єгорова із рідною сестрою на концерті
Наталія Єгорова із рідною сестрою на концерті

Раніше Наталія Єгорова вже працювала моделлю, але покинула цю справу заради того, щоб присвятити більше часу родині та дітям. На карʼєру на той момент в неї не залишалось вільного часу.

На своєму власному прикладі екс-дружина Віталія Кличка вирішила показати, що вік не повинен стояти на заваді здійсненню мрій та бажань.

Нові статті

Схожі статті

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.

Величезна тераса, басейн та дизайнерський інтерʼєр: Лілія Ребрик показала, як виглядає її розкішний маєток

Незважаючи на власну квартиру в Києві, телеведуча Лілія Ребрик надає перевагу заміському будинку: як виглядає двоповерховий маєток із величезною територією?

Українська Леді Гага “ризикує” стати тещею: донька Камалії Мірабелла вже має залицяльника – хто він (ФОТО)

Співачка Камалія знов поїхала на зустріч із доньками-двійнятами. 10-річні Мірабелла та Арабелла зраділи смаколикам від мами. Згодом зʼясувалось, що в однієї із сестер… зʼявився залицяльник. Хто це?