У них величезне серце, сповнене любові: Могилевська, Подкопаєва та інші зірки, які всиновили чужих дітей

Всиновлення дітей в Україні — довготривала процедура. Свого часу бажання всиновити дітей було в Катерини Осадчої, Христини Решетнік, Злати Огнєвіч. Деякі з українських зірок втілили цю мрію в життя.

Родина — найголовніше, що є в житті кожної людини. Нажаль, не кожній дитині пощастило відчути родинне тепло і затишок. Однак деяким малятам все ж довелося пережити щасливі емоції і потрапити до люблячої родини. Бо для них справжніми батьками стали зовсім чужі люди, які їх не народжували, але полюбили усім серцем. “Один Факт” назве імена українських знаменитостей, які усиновили чужих дітей.

Наталія Могилевська

Співачка Наталія Могилевська на початку 2024 року зізналась, що вдочерила двох дівчат, які залишились після початку повномасштабного вторгнення без батьків. В новорічну ніч артистка прямо зі сцени зізналась що дві дівчинки-сестрички, яких звуть Мішель та Софія — стали її прийомними донечками ще 2 роки тому. Увесь цей час українська виконавиця приховувала факт вдочеріння, і лише у новорічну ніч вирішила зізнатись суспільству про те, що стала мамою.

Наталія Могилевська з прийомними доньками
Наталія Могилевська з прийомними доньками

Наталія Могилевська розповідала, що ї донечкам на початку вторгнення довелось дуже складно. Старшій довелось навіть рятувати молодшу. Тому ці два роки донечкам Наталії Могилевської знадобилися для того, аби адаптуватись до нових умов життя.

Інна і Тимур Мірошниченки

Інна та Тимур Мірошниченки – ще одна зіркова пара українського шоу-бізнесу, яка всиновила дитину. Думки про всиновлення зʼявилися в цій парі ще на початку повномасштабного вторгнення. Однак втілити мрію в життя вдалося лише в 2023 році.

Інна Мірошниченко з прийомним сином Марселем
Інна Мірошниченко з прийомним сином Марселем

Подружжя Мірошниченків стало батьками для хлопчика на імʼя Марсель. Про усі етапи всиновлення пара розповідала широкому загалу у соціальних мережах на своїх сторінках.

Інна Мірошниченко розповідала користувачам про проблеми, що існують в українській системі всиновлення малят. До речі, саме ці проблеми стали на перепоні всиновлення дитини для Каті Осадчої ба Юрія Горбунова. Ця пара також міркувала про те, аби прийняти в родину малюка з дитячого будинку.

Прийомний син Інни та Тимура Мірошніченків переїхав до них в будинок в липні 2023 року.

Лілія Подкопаєва

В 2006 році прийомною мамою для 8-місячного хлопчика Вадима стала олімпійська чемпіонка і спортивна гімнастка Лілія Подкопаєва. Відомо, що в 2023 році сину спортсменки виповнилося 18 років. Хлопець успішно закінчив навчання в школі і став студентом.

Син Подкопаєвої уникає публічності. Відразу після всиновлення щаслива мама зізнавалась, що Вадим сам її обрав.

Лілія Подкопаєва із прийомним сином Вадимом
Лілія Подкопаєва із прийомним сином Вадимом

Він просто взяв мене своїми маленькими рученятами і не відпускав — зізнавалась зірка олімпійського спорту.

Тренд на всиновлення та вдочеріння дітей сильно поширений за кордоном. Серед світових знаменитостей прийомними батьками стали Анджеліна Джолі, Сандра Буллок, Шерон Стоун, Ніколь Кідман і Том Круз, режисер Стівен Спілберг.

Нові статті

Схожі статті

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.