Грає не властиві собі ролі: яким насправді є 64-річний Стас Боклан у житті – добра та світла людина

Колега Стаса Боклана розповіла, який насправді є Стас Боклан у реальному житті поза камерами - абсолютно дві різні людини. Подробиці особистого життя.

У спілкуванні зі Станіславом Бокланом, відомим українським актором, актриса Дар’я Легейда, яка знялася з ним у декількох кінофільмах, висловила свої враження від спільної роботи та розкрила деякі риси його характеру. Легейда поділилася, що Боклан, яким його бачать на екрані, суттєво відрізняється від його реальної особистості.

У ролі національного героя Івана Забіяки в фільмі “Крашанка” Боклан вражає акторку своєю витонченою грою. Її вражає героїзм цього образу, який символізує боротьбу за справедливість та мир і готовність до самопожертви заради майбутнього нації.

Стас Боклан розповів, чи схожий він у реальному житті на своїх персонажів
Стас Боклан розповів, чи схожий він у реальному житті на своїх персонажів

Вона зауважила, що в реальному житті Боклан є людиною з великим серцем і добрими намірами, у контрасті з його образом у фільмі, де він виконує роль бурчуна. Ця різниця надихає на повагу до акторської майстерності Боклана. Легейда також підкреслила його пристрасть до країни, сім’ї та акторської справи, що є важливими складовими його особистості.

Стас Боклан розповів, чи схожий він у реальному житті на своїх персонажів
Стас Боклан розповів, чи схожий він у реальному житті на своїх персонажів

Позитивною рисою, на думку Легейди, є і вибір Боклана у відносинах з журналістами. Вона висловила повагу до того, що актор уникає інтерв’ю та коментарів, вибираючи свою особисту простоту перед штучним враженням або рекламою. Це свідчить про щирість та автентичність Боклана, які, за словами Легейди, роблять його таким унікальним як актора, так і як особистість.

Акторка висловила розуміння стосовно позиції Стаса Боклана, вказавши на іноді недоліки журналістської компетентності, яка може викривляти інформацію про особисте життя та сім’ю. Вона підкреслила, що багато людей прагнуть зберегти приватність своїх близьких.

Тож, насправді, те, що ми можемо побачити на екранах, не завжди є абсолютним прототипом героя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?