Крутила роман з Дзідзьо чи ні? Особисте життя Олі Цибульської нагадує сюжет серіалу – Санта Барбара ще та

Співачка Ольга Цибульська мала досить насичене особисте життя, але все ж таки обрала одного єдиного: що відомо про чоловіка зірки та з ким мала романи?

Оля Цибульська, відома артистка, познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком ще в шкільні роки, коли вони разом брали участь у конкурсі талантів. Їхнє знайомство зав’язалося в цей важливий період їхнього життя, коли обидва були ще підлітками. Після закінчення школи Оля вирішила переїхати до Києва, щоб продовжити свою кар’єру та здобувати нові знання. Цей крок привів до тимчасової розлуки з хлопцем, адже вони опинилися у різних містах.

Оля Цибульська розповіла подробиці особистого життя
Оля Цибульська розповіла подробиці особистого життя

Однак, їхні стосунки не завершилися. Сергій, її хлопець, іноді приїздив до Києва, щоб зустрітися з нею. Одного разу він навіть пообіцяв, що зможе здійснити її мрію і повезе її до Парижа. Ця обіцянка стала символом їхньої міцної прив’язаності один до одного, незважаючи на відстань.

Оля Цибульська розповіла подробиці особистого життя
Оля Цибульська розповіла подробиці особистого життя

Минуло кілька років, і одного дня Оля отримала листа, який кардинально змінив її життя. У листі були два квитки до Парижа і коротка записка з пропозицією:

“Якщо нічого не змінилося, чекаю тебе завтра в аеропорту”.

Цей момент став вирішальним для їхніх стосунків, оскільки Сергій зробив їй пропозицію.

Хоча Оля була глибоко зворушена цим романтичною жестом, вона не бажала проводити велике весілля. Вона віддавала перевагу простоті і приватності, тому вони вирішили оформити свої стосунки без урочистостей і великих церемоній. Їхній розпис став символом їхньої щирої любові та взаєморозуміння, яке не потребувало додаткових святкувань і гучних подій.

Оля Цибульська розповіла подробиці особистого життя
Оля Цибульська розповіла подробиці особистого життя

Після першої подорожі до Парижа у них народився первісток Нестор, якого хрестив відомий артист DZIDZIO. Протягом тривалого часу ходили чутки про його роман з Олею. Однак Дзідзьо завжди наголошував, що між ними існують виключно професійні стосунки.

Артист зазначив, що не цікавиться особистим життям Олі, оскільки сприймає її як професіонала, який пройшов довгий шлях самостійного розвитку. Він відзначав її наполегливість і досягнення у різних сферах – Оля була радіоведучою та телеведучою, працювала над багатьма проєктами.

Оля Цибульська розповіла подробиці особистого життя
Оля Цибульська розповіла подробиці особистого життя

Сама ж Оля неодноразово підтверджувала, що між нею і Михайлом ніколи не було нічого, окрім робочих відносин. Співачка чітко заявляла, що жодні романтичні зв’язки з Дзідзьо їй не притаманні.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.