Тепер вже можна: після народження третього сина Джамала відвідала стиліста і оновила зачіску до літа

40-річна Джамала вперше після народження третього сина оновила стиль та змінила зачіску. Від стиліста артистка вийшла із довгим, нерівним чубчиком та показала, як виглядає без макіяжу.

Співачка Джамала нещодавно народила третього синочка, якого назвали Алімом. Протягом усієї вагітності артистка носила одну й ту саму зачіску з довгим волоссям. Згідно із народною прикметою, під час вагітності жінкам взагалі не можна стригти та вкорочувати волосся. Кажуть, що ця процедура вкорочує сили, які майбутній матусі потрібні для виношування і народжування малюка.

Через декілька тижнів після пологів Джамала, насолодившись спілкуванням із новонародженим малюком Алімом – вирішила оновити образ і відправилася до стиліста. Зірці залишили обʼєм та довжину волосся і додали новий елемент — чубчик.

На своїй сторінці в Stories Instagram Джамала показала результат роботи майстра, постаючи перед шанувальниками в оновленому вигляді і без макіяжу. Попри недавні пологи, активну творчу діяльність та клопоти, повʼязані із доглядом за маленьким сином – артистка виглядає бездоганно.

Джамала зробила нову зачіску після пологів
Джамала зробила нову зачіску після пологів

До речі, чубчик Джамала вже носила – десь 4 роки тому. На той момент знаменитість вирішила створити новий образ на честь свята Нового року. В цьому ж році дві головні причини оновлення зачіски — це народження дитини і, звісно ж – літо. Коли, як не в жарку пору року робити стрижку, підкреслюючи плинність життя і постійні зміни, які в ньому відбуваються?

Джамалу після виписки із пологового будинку тепло зустріли рідні люди
Джамалу після виписки із пологового будинку тепло зустріли рідні люди

“Один Факт” нагадує, що Джамала народила третього сина у медичному центрі “Лелека” у Києві. Напередодні пологів артистка ще встигла відвідати музичну премію “Yuna-2024” та отримати відзнаку за кращий альбом “QIRIM”. Через три дні після народження малюка артистку виписали з пологового будинку додому. Її з малюком тепло зустрічали чоловік та двоє старших синочків.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.