З макіяжем і манікюром: 76-річна Софія Ротару не поступається красою 65-річній іконі краси і музики Мадонні

Українська естрадна співачка Софія Ротару в свої 76 років залишається жіночною. В красі вона цілком може позмагатися із королевою музики Мадонною. Артистка розповіла про свої секрети молодості.

Софія Михайлівна Ротару із задоволенням ділиться своїми секретами краси і молодості. Навіть в свої 76 років виконавиця “Червоної рути” має доглянутий вигляд. Завжди з макіяжем, манікюром та чарівною посмішкою на обличчі — співачка стає взірцем краси.

Софія Ротару неодноразово зізнавалась про те, що заради збереження молодості зверталась за допомогою до пластичних хірургів. Однак артистка наголошувала й на тому, що робити пластику обличчя варто лише в тому випадку, якщо підтримувати природну красу самостійно вже не виходить.

Софія Ротару розповіла свої секрети краси
Софія Ротару розповіла свої секрети краси

Набагато більше уваги Софія Ротару приділяє душевному та фізичному здоровʼю. Найкращим методом психотерапії Софія Михайлівна вважає працю на городі, а ще — здорове харчування і контроль власної ваги.

Здорове харчування - запорука краси 76-річної Софії Ротару і 65-річної Мадонни
Здорове харчування – запорука краси 76-річної Софії Ротару і 65-річної Мадонни

Софія Ротару дотримується графіку харчування і після шостої години вечора нічого не їсть взагалі. В меню артистки — багато овочів, а ось споживання солі вона обмежує. Втім, в житті артистки все ж траплялись ситуації, коли вага починала рости. В такому випадку співачка дотримується своєї улюбленої дієти. Протягом перших трьох днів Софія Михайлівна споживає лише рис без солі, відварений на воді. Наступні три дні артистка їсть лише овочі в будь-якому вигляді. Ще три дні в меню виконавиці — самі лише фрукти в свіжому вигляді.

Спорт — невідʼємна частина життя Софії Михайлівни Ротару. Щодня вона працює в тренажерній залі, яка облаштована в її будинку.

Молодість шкіри Софія Ротару підтримує за допомогою охолодженої мінеральної води. Нею вона вмиває обличчя щоранку. Здоровий сон — ще одна важлива деталь, без якої про гарну зовнішність можна забути. Колись Софія Ротару зізнавалась, що полюбляє засинати під класичну музику.

Комплексний підхід до підтримання молодості дозволяє 76-річній Софії Ротару позмагатись в красі із 65-річною поп-дівою Мадонною. До речі, американська співачка Мадонна довгий час приховувала від широкого загалу – як саме їй вдається підтримувати молодість та зберегти жіночу красу в свої роки. Втім, секрети — такі ж самі, як і в Софії Ротару. Здоровий сон, косметологічні процедури і правильне, здорове харчування. В 2018 році Мадонна показувала особливу косметологічну процедуру, яка робить шкіру обличчя більш підтягнутою.

Мадонна і її секрети краси
Мадонна і її секрети краси

Вона базується на масажі обличчя косметичними виделками. Мадонна також займається спортом, дотримується правильного харчування і ніколи не звертає увагу на свій вік у паспорті.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?