68-річна Тамара Яценко з “Шоу довгоносиків” показала свого чоловіка: молодший на 10 років актор

Акторка Тамара Яценко вперше показала свого чоловіка, з яким живе: ніколи не була офіційно одружена та схоже, що не збирається найближчим часом. Хто обранець зірки?

Тамарі Яценко, народній артистці України, наразі 68 років тому. Вона здобула популярність завдяки своїй неперевершеній грі у ролі Проні Прокопівни у п’єсі Старицького “За двома зайцями”, яку вона втілила на сцені понад 700 разів.

Крім театральної кар’єри, Тамара Яценко здобула визнання в кіноіндустрії, з’явившись у більш ніж 70 фільмах. Деякі з її недавніх робіт включають фільми “Слуга народу” і “Останній москаль”, де вона продемонструвала свій великий професіоналізм і витонченість, які характеризують її акторську майстерність.

Тамара Яценко з "Шоу довгоносиків" показала свого чоловіка
Тамара Яценко з “Шоу довгоносиків” показала свого чоловіка

Тамара Яценко, колишня учасниця телешоу “Довгоносики”, на вершині своєї кар’єри здобула широке визнання завдяки своєму таланту і харизмі, що припали до смаку глядачам. Після років активної творчої діяльності вона продовжує підтверджувати свій неперевершений акторський потенціал, виконуючи ролі на сцені і залишаючись об’єктом захоплення своїх прихильників.

Тамара Яценко з "Шоу довгоносиків" показала свого чоловіка
Тамара Яценко з “Шоу довгоносиків” показала свого чоловіка

Щодо особистого життя, Тамара Яценко відома як неодружена за офіційними документами, проте її партнер у цивільному шлюбі – відомий актор Олег Коваленко, який також здобув популярність завдяки своїм виставам у театрі “Колесо” в Києві. Вони обидва активно беруть участь у різноманітних антрепризних виставах, демонструючи сумлінний професіоналізм і творче взаєморозуміння.

Тамара Яценко з "Шоу довгоносиків" показала свого чоловіка
Тамара Яценко з “Шоу довгоносиків” показала свого чоловіка

Тамара веде дуже скромний спосіб життя. Вона не володіє власним автомобілем і часто використовує метро для переміщень. Її квартира знаходиться на Оболоні, в звичайному районі Києва, і за неї колись довелося боротися в суді.

Тамара Яценко з "Шоу довгоносиків" показала свого чоловіка
Тамара Яценко з “Шоу довгоносиків” показала свого чоловіка

В акторки немає власних дітей, але вона ніколи не відчувала самотності, завжди мала кого виховувати. Її племінниця обрала акторську кар’єру і досягла певних успіхів у цьому напрямку. Натомість, племінник Тамари, якого вони прийняли без акторських випробувань, просто через його зовнішність, вибрав зовсім інший шлях. Він став стоматологом і здобув ідеальні навички у цій сфері, виступаючи як висококваліфікований фахівець.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.