Переніс інсульт, операцію і переїхав із Києва: куди зник тренер “Зважені та щасливі” В’ячеслав Узелков

Відомий спортсмен В'ячеслав Узелков мав доволі багато складних моментів у своєму житті, які пов'язані з здоров'ям, але йому вдалось пройти цей етап: як наразі почуває себе колишній боксер?

В’ячеслав Узелков пережив інсульт і пройшов складні операції, висловлюючи вдячність лікарям, які його врятували. Останнім часом він зіткнувся з серйозними проблемами, хоча уникав деталей, але натякнув на те, що його інвалідність зумовлена успішною боксерською кар’єрою.

Узелков переніс інсульт у 2012 році після одного з боїв, внаслідок удару по голові. Спочатку він не знав про захворювання, і лікували його від струсу мозку. Згодом логопед, яка працює з пацієнтами із цим захворюванням, розповіла Узелкову про його інсульт. Відтоді у спортсмена виникли проблеми з мовленням, і він почав говорити повільніше.

В'ячеслав Узелков розповів, як почувається після інсульту і операції
В’ячеслав Узелков розповів, як почувається після інсульту і операції

Також нещодавно В’ячеслав Узелков розповів про свої переживання, пов’язані з серйозною операцією на серці, яку він переніс у лікарні в Києві. На своїй сторінці в Instagram спортсмен анонсував, що тепер у нього “нове серце”, і тривалий час перебував під наглядом медичного персоналу. Узелков поділився, що після виходу з наркозу він одразу почував себе добре і з нетерпінням чекав на відновлення сил.

В'ячеслав Узелков розповів, як почувається після інсульту і операції
В’ячеслав Узелков розповів, як почувається після інсульту і операції

Під час свого перебування в реанімації, В’ячеслав вирішив, що хоче реалізувати новий благодійний проєкт, який стосується схуднення. Цей проєкт буде доступний для всіх бажаючих безкоштовно. Узелков, будучи відомим спортсменом і фітнес-тренером, розумів важливість здорового способу життя і прагнув допомогти іншим.

В'ячеслав Узелков розповів, як почувається після інсульту і операції
В’ячеслав Узелков розповів, як почувається після інсульту і операції

Він відчував, що його життя триває, і тепер він має ще більше сил та мотивації, щоб підтримувати інших на шляху до здоров’я. Після кількох днів відновлення він обіцяв розповісти більше про свій новий проєкт.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.