Хто б міг подумати, що повернеться до такої форми: Аніта Луценко показалась у вазі 80 кг – не схожа на себе

Аніта Луценко має чудову фізичну форму до якої вона йшла роками, адже не завжди фітнес-тренерка так виглядала: якою була найбільша вага зірки та як їй вдалось схуднути?

Зіркова фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала після пологів та розповіла, що на той час набрала 19 кілограмів під час вагітності і важила 80 кг після народження доньки. Вона висловила своє ставлення до теми щодо зайвої ваги і самопочуття, вказавши на важливість підтримки та позитивного ставлення до самої себе.

Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів. Фото з Instagram @anitasporty
Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів. Фото з Instagram @anitasporty

Аніта підкреслила, що підтримка від близьких має величезне значення, незалежно від фізичної форми, і навела приклад власного досвіду. У своєму Instagram вона зауважила, що, навіть важачи 80 кілограмів, ніколи не почула від свого коханого чоловіка негативних коментарів про свою зовнішність.

Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів
Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів

Аніта порадила своїм підписникам важливість відрізняти фрази типу “Ти молодець і ти зможеш” від “Якщо ти не схуднеш…”. Тренерка порекомендувала, що своїм другим половинкам у подібних ситуаціях необхідна просто підтримка, а не ставити їм ультиматуми. Її ідеальна картинка світу – це спільні вправи з партнером, підтримка у здоровому харчуванні та взаєморозуміння. Зірка наголосила, що кохання і підтримка грають надзвичайно важливу роль в її житті, і при цьому показала своє змінене тіло разом із коханим.

Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів
Фітнес-тренерка Аніта Луценко показала, як виглядала у свої 80 кілограмів

Вона також опублікувала фото в білизні та звернулася до жінок, підкресливши, що тіло після пологів змінюється і варто дати йому певний час на відновлення. Аніта розповіла, що за три місяці після народження дитини вона схудла до 52 кілограмів, підкреслюючи, що вага не є головним критерієм, а любов і підтримка важливіше.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.