Ревнувала Хостікоєва до сестри, а зараз майже не спілкується із нею: родинні таємниці Наталії Сумської

Акторка Наталія Сумська належить до родинної династії акторів. Її молодша на 10 років сестра Ольга — теж артистка. Але попри спільну творчу професію між родичами склались непрості стосунки.

Українська акторка театру та кіно Наталія Сумська давно не підтримує теплих стосунків ані з рідною сестрою Ольгою, ані з племінницею Антоніною Паперною, яка зараз мешкає в росії.
Попри родинні звʼязки і приналежність до акторської династії між сестрами склались напружені відносини. Зустрічаються вони дуже рідко, а після смерті матері Ганни Опанасенко-Сумської в лютому 2022 року — стосунки між ними стали ще більш холоднішими.

Непрості відносини між рідними сестрами Ольгою та Наталією Сумськими склались через низку причин. До них належить як стиль життя, так і політичні погляди.

Ольга і Наталія Сумські не зблизились навіть після смерті мами у лютому 2022 року
Ольга і Наталія Сумські не зблизились навіть після смерті мами у лютому 2022 року

Наталія Сумська розповіла, що вони з Ольгою працюють в одній галузі, але мають зовсім різні стилі життя і пріоритети. Також вона зауважила, що із сестрою майже не спілкується та не пише їй. Про визначні події із життя зіркової родички театральна акторка дізнається із соціальної мережі Facebook, яку активно веде Ольга.

Один Хостікоєв на двох Сумських

Одна з імовірних причин прохолоди у відносинах між сестрами Сумськими — ревнощі. Наталія Сумська понад чверть століття знаходиться в щасливому шлюбі із актором Анатолієм Хостікоєвим. Познайомились вони ще в студентські роки і були часи, коли Наталія мріяла, аби бути поруч із коханим хоча на сцені театру або в кіно. Але доля подарувала їй набагато більше.

Зараз Наталія Сумська і Анатолій Хостікоєв — взірець міцної та гарної родини. Вони вдвох виростили сина Вʼячеслава, яким тепер можуть пишатися. Хлопець успішно будує акторську і театральну карʼєру. Однак Наталія зізнавалась, що колись в їхньому повсякденному житті було місце і для ревнощів. В молоді роки її чоловік був вельми вродливим хлопцем і багато дівчат на нього заглядалися. Та що й там казати — ревнощі були і до рідної сестри Ольги.

Ольга і Наталія Сумські в реальному житті майже не спілкуються
Ольга і Наталія Сумські в реальному житті майже не спілкуються

Адже саме вона грала коханку султана Сулеймана в українському серіалі “Роксолана”. Образ султана втілив на екрані Анатолій Хостікоєв.

Ольга Сумська зізнавалась, що у момент зйомок “Роксолани” в повній мірі відчула на собі ревнощі сестри. Під час гри в еротичних сценах і вона сама, і Анатолій діяли дуже обережно — щоб не перебільшити з відвертістю.

Водночас Ольга Сумська не заперечувала, що її родич Анатолій Хостікоєв – чоловік, в якого дійсно можна закохатися. Ба більше, на той момент вона сама в нього була закохана. Звісно ж, її сестрі Наталії було нелегко на це все дивитись. За словами Ольги – достатньо було поглянути в її очі, щоб усе зрозуміти.

Незважаючи на певні проблеми в спілкуванні із сестрою Наталія Сумська завжди радіє її успіхам в творчості і роботі.

Нові статті

Схожі статті

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять вийти зі своєї зони комфорту

Гороскоп на 5 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки прогнозують вам нові можливості, якщо ви спробуєте щось нове. Астрологічний прогноз.