Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олег Винник показав єдину жінку, в яку закохався ще студентом

Олег Винник — співак, що підкорив серця багатьох українок. Довгий час цього красеня з блакитними очима вважали холостяком. Та насправді своє перше і єдине кохання він зустрів ще в студентські роки.

Олег Анатолійович Винник — харизматичний український співак родом із селища Вербівка, що розташоване на Черкащині. Цей талановитий чоловік не тільки співає пісні, але й пише до них тексти, а ще — грає в театрі.

Різноманітний, багатогранний і вродливий співак, до якого були прикуті тисячі захоплених поглядів українських жінок — довгий час вважався завидним холостяком. Але насправді Олег Винник обрав свою кохану жінку ще в студентські роки. Хто вона, та єдина і неповторна красуня, на якій одружений Винник?

Олег Винник з дружиною Таюне
Олег Винник з дружиною Таюне

Співак Олег Винник багато років приховував подробиці особистого життя від суспільства. На сцені цей стрункий чоловік із довгим волоссям і сяючими блакитними очима створив образ завидного холостяка. Ніхто з його прихильниць й подумати не міг, що він — вже давно та щасливо одружений.

Втім, чутки та плітки – велика річ. Негласно давно було відомо — Олег Винник одружений на своїй бек-вокалістці, Таюне. Про те, що чарівна білявка Таїсія Сватко — його обраниця, декілька років тому розповідали й сусіди батьків артиста з села. Вони-то свого часу пригадали, як молодий Винник разом з Таїсією грали сільське весілля.

Кохана дружина кумира усіх вовчиць Таюне
Кохана дружина кумира усіх вовчиць Таюне

В свою квітку Таюне Винник без тями закохався, ще коли навчався у Канівському училищі культури. Красуня була найскромнішою дівчиною на курсі. На весілля молодят завітали й викладачі артистів з училища. Вони ж через багато років і розповіли про гучну церемонію.

Мешканці села, де Олег Винник провів своє дитинство – розповідали, що молодята влаштували на Батьківщині пишне свято і запросили на власне весілля понад 200 гостей.

Шлюб Винника і Сватко було зареєстровано в сільському клубі, а потім – було свято у відповідності з усіма українськими традиціями. Особливо запамʼятався сусідам пари весільний коровай. Відзначали народження нової родини майже тиждень. Столи стояли на вулиці в два ряди та ломилися від їжі. На весіллі були присутні численні родичі пари, сусіди та вчителі.

Невдовзі після весілля Олег Винник і Таїсія Сватко виїхали до Німеччини
Невдовзі після весілля Олег Винник і Таїсія Сватко виїхали до Німеччини

Згодом після весілля подружжя виїхало з України до Німеччини. За декілька років проживання там Олег Винник зміг стати справжньою театральною зіркою. Артист активно виступав на сцені німецьких театрів, граючи в постановах-мюзиклах.

Єдине кохання Олега Винника: чарівна жінка Таїсія Сватко
Єдине кохання Олега Винника: чарівна жінка Таїсія Сватко

Активна робота в театрі була дуже доречною, адже в молодят народився маленький син Юліан. Співак та актор зробив усе, що залежало від нього – аби його спадкоємець мав усе найкраще та жив у комфортних умовах.

Нові статті

Схожі статті

Не холостяк, як думають всі: зірка “Дизель шоу” Євген Сморигін показав, як виглядає його реальна дружина

Євген Сморигін — популярний артист, що встав популярним завдяки участі в гумористичному проекті "Дизель шоу". Він — не холостяк, як вважають багато прихильників. Його дружина — особа не публічна.

Пиріжки “Водолаз” – новий хіт на моїй кухні, бо не черствіє зовсім! Це пух, а не тісто – спробуйте

Якщо ви хочете приготувати щось дуже смачне та не витрачати на це весь день - рекомендуємо спробувати цей рецепт пиріжків: що потрібно для тіста "Водолаз".

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: екстрим цього дня буде зашкалювати – прогноз

Гороскоп на 29 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: астрологи радять зробити день суто для відпочинку - заплануйте активності для вас та ваших близьких.

Олена Кравець порівняла себе із мегазіркою світового масштабу Роббі Вільямсом: “Зібрались у повному складі”

Екс-учасниця гумористичного шоу "Квартал 95" Олена Кравець порівняла себе з 50-річним британським співаком Роббі Вільямсом. Читайте, що спільного у Кравець із зіркою світового масштабу.