З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається красою 89-річній француженці Бріжит Бардо

Чарівна Ада Роговцева — українська акторка театру та кіно, яка в свої 86 років залишається справжньою жінкою. В красі та стилі вона цілком може перемогти француженку Бріжит Бардо.

Легендарна Ада Миколаївна Роговцева, якій вже виповнилось 86 років — в кіно розпочала зніматися у віці 18-ти років. Справжньою зіркою в очах шанувальників її зробив фільм “Вічний поклик”, а ось на театральній сцені Ада Роговцева більш за все запамʼяталась завдяки ролі Гелени в постановці “Варшавська мелодія”.

Молоді Ада Рговцева і Бріжит Бардо
Молоді Ада Рговцева і Бріжит Бардо

Відразу після народження батьки майбутньої артистки хотіли назвати її зовсім не Адою, а Людмилою. Втім, в останню мить вибір пав саме на імʼя Ада, адже саме так звали бабусю акторки.

Спочатку Ада Роговцева не хотіла повʼязувати своє життя із театром та зйомками в кіно. Її мрія була — стати літератором. Та після закінчення школи подруги вмовили молоду дівчину скласти іспити до театрального інституту. Ось так і повернула доля Ади Миколаївни до театральної творчості.

За часів студентства Ада Роговцева встигала і в театрі грати, і вчитися, і в кіно зніматися. Саме в інституті вона зустріла своє перше і єдине кохання: Костянтина Степанкова. Він був викладачем, який зміг закохати в себе усіх дівчат курсу. Але він, врешті решт, обрав блакитнооку красуню Аду. Заради неї Кость Петрович навіть пішов від колишньої дружини та дитини.

В житті Ади Роговцевої було чимало складних моментів. В дитинстві вона пережила німецьку окупацію і ледве не загинула разом із мамою на пароплаві. Вони кимось чудом спізнилися на нього і залишилися живими. Його було зруйновано, як тільки пароплав відплив від берегу.

Втім, роки та випробування не змінили ані характеру, ані гарної зовнішності Ади Миколаївни. Навпаки, з віком артистка розкрилась, немов квітка — і в творчості, і в зовнішності. Навіть зараз, в свої 86 років Ада Роговцева цілком може перемогти в конкурсі краси французьку ікону стилю Бріжит Бардо.

Ада Роговцева і Бріжит Бардо
Ада Роговцева і Бріжит Бардо

Акторка жодного разу не робила собі інʼєкцій краси та підтяжок. Її краса — повністю природна.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.