“У мене чомусь є таке відчуття”: кума Костянтина Меладзе натякнула, що розлучення з Брежнєвою є фіктивним

Євгенія Власова, кума Костянтина Меладзе, вперше прокоментувала його недавнє розлучення з Вірою Брежнєвою: чи справді зіркове подружжя розлучилося?

Співачка Євгенія Власова, кума Костянтина Меладзе, поділилася своєю думкою щодо стосунків між Вірою Брежнєвою та чоловіком. Власова зазначила, що, на її погляд, ця пара завжди виглядала дуже гармонійно разом. Вона відповіла на запитання ведучого Євгена Фешака про їхнє можливе розлучення, наголосивши, що не має достовірної інформації щодо цього питання.

Євгенія Власова прокоментувала розлучення Віри Брежнєвої
Євгенія Власова прокоментувала розлучення Віри Брежнєвої

Євгенія зазначила, що навіть якби вона мала точні дані, вона б не виносила їх на загальний огляд. У свою чергу, Фешак поділився своїм власним баченням ситуації, висловивши сумнів щодо можливості розлучення і сподіваючись, що ця інформація не відповідає дійсності.

Власова додала, що їй дуже подобається ця пара завдяки їхній спільній взаємодії. Вона вважає, що як окремі особистості, Віра і Костянтин є дуже цікавими та привабливими людьми. Співачка висловила надію, що вся ця ситуація могла бути лише якоюсь помилкою, або ж, що подібні заяви були зроблені з певних інших причин і не відповідають реальним обставинам.

Євгенія Власова прокоментувала розлучення Віри Брежнєвої
Євгенія Власова прокоментувала розлучення Віри Брежнєвої

Нагадаємо, що у 2015 році Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе уклали таємний шлюб в Італії. Їхнє подружнє життя було без дітей. До початку повномасштабного вторгнення росії вони разом жили та працювали в цій країні. Однак, у 2022 році Віра Брежнєва оголосила, що покинула країеу через події, що відбувалися в Україні, і переїхала до Італії.

Євгенія Власова прокоментувала розлучення Віри Брежнєвої
Євгенія Власова прокоментувала розлучення Віри Брежнєвої

Під час презентації свого альбому “Дякую” співачка повідомила, що розлучення з Костянтином Меладзе сталося ще у 2022 році. Вона не стала розкривати причини, а сам Костянтин утримався від будь-яких коментарів на цю тему.

Костянтин Меладзе досі уникає будь-яких висловлювань щодо повномасштабного вторгнення. За інформацією від українського шоумена Андрія Данилка, який підтримує зв’язок із продюсером, переїзд Меладзе з росії був надзвичайно складним, і на даний момент він перебуває в Італії. Після розлучення Віра Брежнєва висловила вдячність Меладзе за написані ним для неї пісні.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.