“Я в стосунках”: силач Василь Вірастюк вперше показав кохану дівчину і розповів про зміни в особистому житті

Український актор Василь Вірастюк вперше розповів про нові стосунки і показав, як виглядає його кохана дівчина. 50-річний важкоатлет прикрив обраницю широкою спиною, залишивши на огляд лише очі.

Важкоатлет Василь Вірастюк вперше показав кохану дівчину, яка молодша від нього на 11 років. Чутки про те, що український силач знаходиться у відносинах — ходили давно. Але Вірастюк ретельно приховував своє особисте життя. Подейкували, що із новою дівчиною він перебуває у відносинах понад рік, а звати її Іриною.

Минулого року кохана народила спортсмену сина Володимира, який став для нього четвертою дитиною. Сьогодні Василь Вірастюк вирішив, нарешті, розсекретити зовнішність своєї обраниці. Щоправда, на романтичному фото, яке він оприлюднив у соціальній мережі Instagram – помітно лише карі очі і пряме темне волосся дівчини. Решту обличчя Вірастюк прикрив своєю мужньою, великою рукою та спиною, прикрашеною татуюванням.

В своїй романтичній публікації Василь Вірастюк написав:

Я у стосунках

Крім того, він повідомив, що його скандальне розлучення із другою дружиною Іриною, нарешті підійшло до свого логічного завершення. Печерський суд міста Києва остаточно виніс рішення щодо його розлучення з колишньою. Вірастюк повідомив, що 11 червня, рівно через 30 днів після судового засідання – це рішення набуло законної сили.

Судовий процес щодо розлучення Вірастюка тривав з жовтня 2022 року. Та нарешті він вільний і може відкрито будувати стосунки з новою обраницею. До речі, їхні відносини з Іриною розпочались, коли офіційна дружина важкоатлета виїхала за кордон разом із дітьми.

Сталось це після початку повномасштабного вторгнення. Вірастюк вгледів у цьому вчинку моральну зраду і вирішив завести собі коханку. Стосунки з новою дівчиною мали продовження у вигляді вагітності і народження сина.

В шлюбі з колишньою Вірастюк прожив 15 років. В подружжя за ці роки народилось двоє хлопчиків, Олександр та Олег. Від першого шлюбу у Василя Вірастюка ще є син Адам. Його мама Світлана раптово померла на курорті в Туреччині — через три роки після початку стосунків з українським спортсменом-силачем.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.