Каті Репяховій виповнилось 30: дружина Віктора Павліка цілувалась в цей день не з чоловіком (ФОТО)

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова відзначила 30-річний ювілей. Цього дня щаслива жінка приймала поцілунки, але не від чоловіка. Хто привітав блогерку і що подарував їй Павлік? Далі - детальніше.

Блогерка і дружина відомого українського співака, Катя Репяхова — 13 червня 2024 року святкувала день народження. Щасливій дружині і матусі виповнилось 30 років. З нагоди ювілейної дати Катя влаштувала теплу фотосесію, на якій приймала палкі поцілунки. Втім, були вони зовсім не від її чоловіка Віктора, а від їх спільного сина Михасика.

Хлопчик, вдягнений в білі штанці та смугасту світлу футболку — на одній зі світлин в добірці ніжно цілує улюблену матусю прямо в губи. На інших фото Михасик забрався до мами-іменинниці на руки та щасливо посміхався.

Катерина Репяхова обрала для фотосесії довгу сукню з ніжно-рожевим малюнком у вигляді квітів. Сукня виконана в літньому варіанті, без рукавів та багатошаровим декольте. На світлинах іменинниця позує зі святковим тортом в руках.

На ньому прямо по середині встановлені дві цифри “3” і “0”, що в поєднанні символізують вік головної героїні свята.

Мрія одна — поділилась емоціями Катерина. — Щоб мій коханий синочок розмовляв. Сьогодні я живу заради нього. Мрію, радію, прагну… Для нього!

Трохи згодом Катя Репяхова показала ще цілу низку світлин та відео зі свого дня народження. Свято вдалось на славу. Привітати іменинницю прийшли подруги і знайомі.

Зал, в якому відзначали 30-річчя Репяхової і столи – прикрасили живими квітами-розами. На дні народження була присутня і мама Каті.

Коханий чоловік Віктор Павлік вітав дружину піснями під гітару зі сцени. Також співак написав вітання на своїй сторінці в Instagram. Артист побажав коханій усіх благ та зазначив, що любить її та дякує за все.

Традиційна фінальна фотосесія іменинниці пройшла в оточенні купи букетів, складених із живих квітів. Їх Катерині подарували гості та рідні, що завітали на її ювілей.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.