Віталій Козловський у вишиванці пригадав, як рік тому пішов служити, а тепер став батьком: “Змінилося життя”

Життя Віталія Козловського за останній рік значно змінилося. У соціальних мережах він пригадав, як 12 місяців тому отримав путівку у невідомість, а через кілька місяців — став щасливим батьком.

Український співак і танцівник Віталій Козловський останній рік провів доволі активно. Мабуть, таких насичених 12-ти місяців і різкої зміни вектору життя артист і сам не очікував.

Ще декілька років тому головним захопленням Козловського були спонтанні подорожі та творчість. Але останній рік все змінив кардинально.

Віталій Козловський пригадав, з чого все почалося в червні 2023 року. Адже саме 13 числа цього місяця артист прийшов до ТЦК і підписав путівку у невідомість. А далі — була знаменита стрижка на фронті, коли побратими зістригли довге волосся співака, яке на сцені було його візитівкою. І, звісно — служба в ЗСУ.

Чи міг тоді подумати Віталій Козловський, що невдовзі життя принесе йому ще багато приємних сюрпризів, а його власні пріоритети — сильно зміняться? Навряд чи.

Аналізуючи минулий рік, артист та український захисник зауважив — в нього тепер зовсім інші погляди на життя і цінності. І все це — не тільки через службу в складі Збройних Сил України. 2024 рік став переламним для Віталія Козловського — в гарному сенсі цього слова. Адже в ці півроку він змінив свій статус і вперше став батьком.

Слід зазначити, що зміни в особистому житті артиста розпочались ще наприкінці 2023 року. 29 грудня співак побрався із коханою дівчиною Юлією Бакуменко. Молодята декілька років працювали разом в творчому середовищі. На момент розпису в РАЦСі Бакуменко вже була вагітна первістком.

Син Віталія Козловського народився 25 лютого 2024 року. Щасливі батьки назвали малюка Оскаром. Це імʼя має давньогерманське походження і значить “божественний”.

Декілька тижнів тому, коли хлопчику виповнилося 3 місяці — його похрестили. В соціальних мережах співак поділився ніжними світлинами з таїнства та розкрив, хто став хрещеними батьками малюка Оскара.

Хрещення новонародженого первістка Віталія Козловського відбулось ще в травні у Михайлівському Золотоверхому монастирі. Майже місяць подружжя тримало цю радісну подію в таємниці і наважилось нею поділитися лише декілька днів тому. Хрещеними батьками для хлопчика стала дружина музиканта Анатолія Анатоліча Юлія і музичний продюсер Андрій Ігнатченко.

Нові статті

Схожі статті

Народні прикмети на Трійцю 2024: не робіть цього 23 червня, щоб віку собі не вкоротити – головні заборони

В 2024 році християни української церкви відзначають свято Трійці 23 червня. "Один факт" розповість, які традиції, забобони і заборони існують в одне з найбільших релігійних свят року.

“Клуб 40 років і незаміжня”: Аніта Луценко, Tayanna, Лідія Таран та інші зірки, які не побралися за піввіку

Деякі зіркові українки із заміжжям не поспішають. Аніта Луценко, Лідія Таран, Tayanna та інші знаменитості довели, що шукати справжнє кохання після 40 — все ще можливо.

“Нас буде шестеро”: Тімур та Інна Мірошниченки розповіли, що запланували невдовзі всиновити ще одну дитину

В родині Тімура та Інни Мірошниченків очікують на поповнення. Невдовзі їх стане шестеро, бо родина вирішила всиновити ще одну дитину. Більше деталей "Один Факт" розповість далі.

Чи можна їсти стару картоплю та цибулю, які проросли: експерти дали цікаву відповідь, котра здивує всіх

Зимові запаси картоплі та цибулі не завжди вдається зʼїсти вчасно. Чи можна вживати в їжу старі овочі, що проросли і що з цього приводу кажуть експерти? Читайте про це далі.