Олена Кравець розповіла про плани на нове житло: чому зірка “Кварталу-95” вирішила змінити місце проживання

Зірка телешоу "Квартал 95" Олена Кравець розповіла про свої плани щодо нового житла. навіщо шоувумен знадобилось орендоване житло і які умови до нього заявила Кравець? Далі читайте детальніше.

Колишня акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець у соціальних мережах публічно звернулась до користувачів із проханням. Їй та її молодшим дітям-двійнятам, Катерині на Іванку — потрібен новий будинок. Родина планує орендувати житло влітку і має до нього певні умови.

Так, без жартів — написала Кравець на своїй сторінці в Instagram. — Ми з малечею шукаємо будинок в оренду на літо.

Олена Кравець додала, що до житла в неї та дітей є декілька умов. По-перше, дім має бути розташований біля води. Альтернатива відкритій водоймі — наявність басейну.

Пропозиції і варіанти житла Кравець просить надсилати у особисті повідомлення. Свій допис 47-річна знаменитість супроводила коротеньким відеороликом із дітьми, що бавляться на пляжі біля води. Кравець разом із 7-річними двійнятами Катериною та Іваном, а ще своїми друзями — відпочила за містом.

Діти в кадрі бавились з їжачками, а ще — заявили зірковій мамі, що хочуть жити в селі. Бо саме там, на їхню думку — можна побачити цих колючих звірят.

В коментарях під дописом Олени Кравець користувачі вже залишають інформацію з варіантами житла на літо. Один із них — це можливість орендувати дім на Десні, між затоками.

Ще один цікавий варіант — селище Чутівка на Полтавщині. Згідно з описом, в цій місцевості є річка, поряд розкинувся густий ліс та й будиночки вільні для оренди ще залишилися.

Зустрінемо, розважимо, зробимо гарні фото – обіцяють мешканці Чутівки.

Окрім порад щодо житла в оренду в коментарях дали пораду і щодо їжачків. Одна з користувачок радить бути із ними обережнішими. Бо вони не тільки колючі, а ще й можуть переносити сказ.

Олена Кравець вдруге стала мамою 7 років тому, коли їй майже виповнилося 40 років. В неї народились двійнята, Катя і Ваня. Також в екс-зірки “Кварталу 95” є старша донька Марія, якій вже виповнився 21 рік.

Нові статті

Схожі статті

Народні прикмети на Трійцю 2024: не робіть цього 23 червня, щоб віку собі не вкоротити – головні заборони

В 2024 році християни української церкви відзначають свято Трійці 23 червня. "Один факт" розповість, які традиції, забобони і заборони існують в одне з найбільших релігійних свят року.

“Клуб 40 років і незаміжня”: Аніта Луценко, Tayanna, Лідія Таран та інші зірки, які не побралися за піввіку

Деякі зіркові українки із заміжжям не поспішають. Аніта Луценко, Лідія Таран, Tayanna та інші знаменитості довели, що шукати справжнє кохання після 40 — все ще можливо.

“Нас буде шестеро”: Тімур та Інна Мірошниченки розповіли, що запланували невдовзі всиновити ще одну дитину

В родині Тімура та Інни Мірошниченків очікують на поповнення. Невдовзі їх стане шестеро, бо родина вирішила всиновити ще одну дитину. Більше деталей "Один Факт" розповість далі.

Чи можна їсти стару картоплю та цибулю, які проросли: експерти дали цікаву відповідь, котра здивує всіх

Зимові запаси картоплі та цибулі не завжди вдається зʼїсти вчасно. Чи можна вживати в їжу старі овочі, що проросли і що з цього приводу кажуть експерти? Читайте про це далі.