“Випустився”: Марічка Падалко показала старшого сина 11-класника від Єгора Соболєва — справжній красень

Телеведуча Марічка Падалко показала свого старшого сина Михайла. Хлопець закінчив 11-й клас і став випускником. Він виріс справжнім красенем, а зовні дуже схожий на маму.

Марічка Падалко в довгій сукні із квітковим малюнком показала себе поряд зі старшим сином Михайлом. Хлопець заввишки виріс вже майже на голову вище за свою зіркову матусю.

Михайло зовні дуже схожий на саму Марічку — і рисами обличчя, і посмішкою. Але фігурою та статурою пішов в батька — екс-депутата, а нині українського захисника Єгора Соболева.

Старший син Марічки Падалко — випускник. Хлопець закінчив 11-й клас. Власне до цієї події і був зроблений відеоролик, який телеведуча оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Зіркова мама цілком може пишатись своїм нащадком. Михайло виріс справжнім красенем. Він встигає не тільки навчатись, але й займатись громадською та суспільною діяльністю. Хлопець зміг власноруч зібрати свій перший FPV-дрон. І хоча Марічка Падалко бажала б, щоб син більше вільного часу приділяв підготовці до ЗНО та навчанню — протягом минулого учбового року Михайло все більше займався хлопчачим рукоділлям. Він опанував методику конструювання FPV-дронів. Перший агрегат, який був зібраний самотужки – пройшов усі необхідні тестування та готовий відправитись на фронт.

Марічка Падалко, звісно – не в захваті від заняття старшого сина. Але часи нині такі, що… Батько 17-річного юнака, Єгор Соболев, взагалі відреагував на тестування дрону бурхливо. І все тому, що не з чуток знає, як працює ця “іграшка” і які смертельні руйнування може із собою принести.

Наразі невідомо про плани Михайла Соболева щодо подальшого навчання. Раніше Марічка Падалко розповідала, що старший син бажав би служити в ЗСУ — так само, як і батько. Ба більше, юнак хотів у 18 років піти служити в українську армію, бо чудово розуміє — саме його поколінню доведеться відстоювати незалежність та цілісність України.

Втім, трохи згодом зʼясувалося – до 21 року хлопці можуть піти служити тільки із дозволу батьків. Марічці з чоловіком вдалось вмовити спадкоємця відстрочити службу на декілька років. Тато Єгор Соболев порадив Михайлу підключати розум і слідкувати за інноваційними технологіями. Адже війна зараз стає все більш технологічною. Юнак вирішив дослухатись до порад батька і захопився конструюванням дронів.

Нові статті

Схожі статті

Народні прикмети на Трійцю 2024: не робіть цього 23 червня, щоб віку собі не вкоротити – головні заборони

В 2024 році християни української церкви відзначають свято Трійці 23 червня. "Один факт" розповість, які традиції, забобони і заборони існують в одне з найбільших релігійних свят року.

“Клуб 40 років і незаміжня”: Аніта Луценко, Tayanna, Лідія Таран та інші зірки, які не побралися за піввіку

Деякі зіркові українки із заміжжям не поспішають. Аніта Луценко, Лідія Таран, Tayanna та інші знаменитості довели, що шукати справжнє кохання після 40 — все ще можливо.

“Нас буде шестеро”: Тімур та Інна Мірошниченки розповіли, що запланували невдовзі всиновити ще одну дитину

В родині Тімура та Інни Мірошниченків очікують на поповнення. Невдовзі їх стане шестеро, бо родина вирішила всиновити ще одну дитину. Більше деталей "Один Факт" розповість далі.

Чи можна їсти стару картоплю та цибулю, які проросли: експерти дали цікаву відповідь, котра здивує всіх

Зимові запаси картоплі та цибулі не завжди вдається зʼїсти вчасно. Чи можна вживати в їжу старі овочі, що проросли і що з цього приводу кажуть експерти? Читайте про це далі.