Її постійно порівнюють з Майклом Джексоном: як Ірина Білик “перекроїла” своє обличчя та змінила зовнішність

Українська співачка Ірина Білик прославилась не тільки завдяки своїй творчості. Свою роль в підвищенні її популярності зіграла… любов до пластичних операцій. Вони сильно змінили її зовнішність.

Ірина Білик — одна з найвідоміших українських співачок. Вона стала популярною не тільки завдяки своїй творчості, але й численним пластичним операціям. Як Ірина Білик виглядала до того, як стала відомою і перекроїла зовнішність? “Один Факт” покаже.

Відома співачка Ірина Білик свою професійну карʼєру розпочала давно. На творчій ниві артистка досягла чималих успіхів і сьогодні її називають однією з найуспішніших артисток України.

Ірина Білик в молоді роки, до пластичних маніпуляцій
Ірина Білик в молоді роки, до пластичних маніпуляцій

Та не тільки творчістю вражає чарівна Ірина Білик своїх численних шанувальників. Сьогодні співачка — справжня красуня, але так було не завжди. Своєю нинішньою зовнішністю Ірина Білик зобовʼязана… пластичним операціям. Їх артистка полюбила робити ще з юних років, а раніше Білик виглядала зовсім по-іншому.

З чого ж розпочинався шлях Ірини Білик до неземної краси? Спочатку молода виконавиця вирішила позбутись від повік, що сильно нависали над очимиа. Через це в оточуючих виникало враження, що співачка — завжди сумна і нібито ось-ось заплаче.

Після першої пластики погляд артистки став більш відкритим, а зовнішність Білик помітно змінилась в кращу сторону. Звісно ж, на цих змінах зірка не зупинилась. Наступна пластична операція допомогла їй виправити форму носа. Справа в тому, що Ірина Білик походить з грузинського роду і це сильно відобразилось на її зовнішності. Ніс, яким нагородила її природа — був із горбинкою. Білик не хотіла її залишати і тому знов пішла до пластичного хірурга. Однак повністю змінювати форму носа артистка все ж не стала, залишивши в своїй зовнішності трошечки “грузинських мотивів”.

Окрім пластичних операцій Ірина Білик неодноразово робила і різноманітні косметологічні маніпуляції. В її арсеналі краси були й підтяжка обличчя, і уколи краси, і збільшення губ.

Ірина Білик робила багато пластичних операцій
Ірина Білик робила багато пластичних операцій

Щоправда, спроби Ірини Білик уповільнити час та зберегти молодість подобаються не всім. У соцмережах співачку часто критикують і навіть порівнюють із американським королем поп-музики Майклом Джексоном. Багато хто з прихильників та хейтерів вважають, що українська співачка занадто сильно захопилася пластикою і її теперішня зовнішність неприємно вражає.

Нові статті

Схожі статті

Народні прикмети на Трійцю 2024: не робіть цього 23 червня, щоб віку собі не вкоротити – головні заборони

В 2024 році християни української церкви відзначають свято Трійці 23 червня. "Один факт" розповість, які традиції, забобони і заборони існують в одне з найбільших релігійних свят року.

“Клуб 40 років і незаміжня”: Аніта Луценко, Tayanna, Лідія Таран та інші зірки, які не побралися за піввіку

Деякі зіркові українки із заміжжям не поспішають. Аніта Луценко, Лідія Таран, Tayanna та інші знаменитості довели, що шукати справжнє кохання після 40 — все ще можливо.

“Нас буде шестеро”: Тімур та Інна Мірошниченки розповіли, що запланували невдовзі всиновити ще одну дитину

В родині Тімура та Інни Мірошниченків очікують на поповнення. Невдовзі їх стане шестеро, бо родина вирішила всиновити ще одну дитину. Більше деталей "Один Факт" розповість далі.

Чи можна їсти стару картоплю та цибулю, які проросли: експерти дали цікаву відповідь, котра здивує всіх

Зимові запаси картоплі та цибулі не завжди вдається зʼїсти вчасно. Чи можна вживати в їжу старі овочі, що проросли і що з цього приводу кажуть експерти? Читайте про це далі.