Найдивніші райдери українських зірок: 3 білих коня для Олі Полякової та шоколадні яйця для Монатіка

Райдер — перелік побажань знаменитостей на період кінозйомок або музичних гастролей. "Один Факт" розповість про найдивніші забаганки українських зірок, які вони висували в своїх побутових райдерах.

Хто з українських знаменитостей вперше впровадив в шоу-бізнесі таке поняття, як “райдер” і які вітчизняні зірки бажали бачити в гримерці дзеркало в повний зріст? Більше цікавої інформації розповість “Один Факт”.

Ірина Білик

54-річна співачка Ірина Білик стверджує, що саме завдяки їй в українському шоу-бізнесі було впроваджено поняття райдеру. Вона поступово привчала організаторів до того, аби вони задовільняли деякі забаганки зірки. Наприклад, надавали комфортний готель для проживання або улюблені страви.

Ірина Білик розповіла про свій райдер
Ірина Білик розповіла про свій райдер

В 90-х роках Ірина Білик мала досить скромні забаганки. Її улюбленими продуктами були варена ковбаса, сир, лимонад та хліб. Трохи згодом до цього переліку додався коньяк. Однак згодом артистка все ж прибрала алкогольний напій з райдеру. Він погано впливав на голосові звʼязки.

В 2013 році змінились гастрономічні умови Ірини Білик. Артистка в райдері стала прохати солоні огірки та сало. Щоправда, не стільки для себе, як для глядачів у залі.

Анастасія Каменських

37-річна дружина Потапа Анастасія Каменських вмістила свій зірковий райдер на 5 сторінках. Його навіть оприлюднили на офіційному сайті артистки.

Найбільші вимоги в Каменських — до умов проживання та переїзду. Настя бажає літати бізнес-класом на гастролі, окремі автобуси для своєї творчої команди та готель 5 зірок.

В гримерці Каменських потрібна мінеральна вода
В гримерці Каменських потрібна мінеральна вода

В гримерці Каменських потрібна мінеральна вода і певні алкогольні напої. А ще — дзеркало в повний зріст, горіхи, овочі, свіжі фрукти і махрові рушники із серветками. Ще зірці необхідні 2 пачки фруктової жуйки та відпарювач для одягу.

Оля Полякова

45-річна українська співачка Ольга Полякова колись вдалась до прикладу рок-гурту Van Halen та… перевірити уважність організаторів концерту. Саме для цього виконавиця хіту “Королева ночі” вписала в свій райдер… трьох білих коней, які мали б привезти її до готелю. А ще — салат з дубового листя для кози.

Оля Полякова в райдері забажала трьох білих коней
Оля Полякова в райдері забажала трьох білих коней

Насправді Олі Поляковій цього всього було не потрібно. Співачка потребувала лише дзеркал в повний зріст у гримерці, мінеральної води та елітного рожевого шампанського.
Зараз вимоги до райдеру в артистки майже не змінились. Туди включені паперові рушники, номери в готелі для творчого колективу і мінеральна вода.

Monatik

38-річний артист Дмитро Монатік особливих вимог до організаторів концертів не висуває. Втім, є в його райдері дещо цікаве. Співак просить, щоб в нього поряд завжди були шоколадні яйця Kinder. Така дивакувата вимога зʼявилась в райдері Дмитра ще в 2015 році.

Дмитро Монатік просить в райдері шоколадні яйця
Дмитро Монатік просить в райдері шоколадні яйця

Повʼязана вона із дитячою ностальгією. До того ж, команда артиста розважається, відгадуючи — яка саме іграшка попадеться в шоколадному яєчку наступного разу (чи то автомобіль, чи то літак).

Артем Пивоваров

Артем Пивоваров розповів, навіщо вписав у райдер рожеву пантеру
Артем Пивоваров розповів, навіщо вписав у райдер рожеву пантеру

В зірковому райдері 32-річного співака Артема Пивоварова був записаний пункт про… рожеву пантеру. За його допомоги він перевіряв уважність організаторів. І виявилось, що вони читають райдери знаменитостей не уважно. Бо рожева пантера в гримерці так і не зʼявилася.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?