На телебачення в нічній сорочці: сукня Насті Каменських у Мексиці викликала багато емоцій і вражень

Українська співачка Настя Каменських вміє дивувати суспільство сміливими нарядами. Тільки-но подивіться, в якій сукні артистка прийшла на розмову до мексиканської телестудії, поки Потап не бачив.

Співачка Анастасія Каменських відома в суспільстві не тільки своєю творчістю і романтичними відносинами з Потапом. Епатаж, стиль і рожевий гламур — це теж невідʼємна частка життя колоритної українки з чудовим голосом.

Настя Каменських вже понад 2 роки мешкає за кордоном та продовжує активно займатись творчістю. Співачка на місці не сидить і цього року встигла випустити новий музичний трек “Молоко”, який став неймовірно популярним у соціальних мережах. Інтерес до неї, як до української зірки підвищився і Настю запросили для розмови на телебачення у Мексиці.

На особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Каменських поділилась світлиною із цього заходу та показала, яку сукню обрала для виходу в світ. Наряд артистки викликав чимало емоцій і не стільки завдяки своєму ніжно-рожевому кольору, а скільки через фасон і глибоке декольте.

Сукня, в якій дружина Потапа завітала на мексиканське телебачення, дуже нагадувала… нічну сорочку із тоненькими бретельками та відвертим вирізом. Невідомо, як законний чоловік Потап в такому вигляді відпустив Настю в світ, але відвертий одяг зовсім не завадив їй цікаво провести час.

Артистка назвала розмову з мексиканським журналістом душевною і розповіла шанувальникам, на які теми спілкувалась з іноземним телебаченням. Поговорити дійсно було про що — музика і творчість, девʼять нових синглів на трек “Moloko” і, звісно ж — радощі та складнощі, які зараз переживає її рідна Україна.

Каменських пообіцяла, що обовʼязково повідомить прихильникам, коли програма за її участю вийде в ефір і дасть посилання для перегляду.

Користувачі в коментарях під дописом співачки розділились на дві групи. Дехто з них був задоволений зовнішнім виглядом артистки та засипав цю дівчиною в рожевому вбранні купою компліментів.

Інші ж коментатори через занадто відверту сукню артистки вирішили… від неї відписатися.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.