“Десь у центрі, то мабуть 150-200 тисяч гривень”: 15-річний син Потапа розповів, скільки витрачає коштів

15-річний син Ірини Горової та Потапа зʼявився на публіці за довгий час та розповів, яку кількість коштів витрачає на місяць та де їх бере - подробиці.

Андрій Потапенко, син відомого українського репера та продюсера Потапа, нещодавно розповів про свої щомісячні витрати в Києві. Юнак взяв участь у відео, де відповідав на питання щодо своїх фінансових потреб.

Він повідомив, що щомісяця витрачає близько 10 тисяч гривень на різні потреби, з яких до п’яти тисяч гривень йде на одяг. Андрій поділився своїми міркуваннями про середні витрати на життя в столиці України.

Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя
Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя

Андрій, будучи підлітком, детально описав своє життя та витрати, підкресливши, що попри високу вартість життя в центрі Києва, яка, на його думку, досягає 150-200 тисяч гривень за житло, він знаходить спосіб жити комфортно.

Його щомісячні витрати становлять близько 10 тисяч гривень, з яких значна частина витрачається на одяг та інші особисті потреби. Говорячи про свої покупки, Андрій зауважив, що зазвичай робить шопінг один або два рази на місяць разом з матір’ю, витрачаючи при цьому приблизно п’ять-шість тисяч гривень за кожен раз.

Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя
Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя

Андрій поділився своїми планами на літні канікули, зазначивши, що проведе їх разом з батьком за кордоном. Вони планують присвятити цей час спільним заняттям баскетболом. Андрій висловлює надію на те, що в майбутньому йому вдасться стати професійним баскетболістом, адже ця гра займає важливе місце в його житті.

Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя
Син Потапа розповів, скільки витрачає коштів на життя

Останнім часом в мережі активно обговорювалися чутки про можливе погіршення відносин між репером Потапом і його сином Андрієм. Користувачі припускали, що через напружений графік та часті поїздки за кордон репер майже не спілкується з сином.

Проте Андрій рішуче відкинув ці чутки, наголосивши, що їхні стосунки з батьком залишаються доброзичливими. Він підкреслив, що вони підтримують тісний зв’язок, і згадав про їхню майбутню спільну поїздку влітку, під час якої вони збираються грати в баскетбол.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.