Вся правда вийшла назовні: зірка 1+1 Марина Леончук після 14 років спільного життя залишилась самотня

Марина Леончук зізналась, як складається її особисте життя після розлучення з чоловіком, з яким була 14 років у шлюбі: почала нове життя в Англії.

Марина Леончук, відома українська екс-ведуча програми Сінданок на каналі 1+1, опинилась у центрі уваги з моменту її розлучення з чоловіком Дмитром у 2016 році, після 14 років спільного життя. Ця несподівана новина вразила її шанувальників, але Марина пояснила, що розлучення стало наслідком її складного характеру, який часом призводив до конфліктів у їхній сім’ї. Вона розповіла, що її колишній чоловік не зміг більше терпіти це, і вони прийняли рішення розійтися.

Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя
Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя

Важливо зазначити, що Марина Леончук зуміла зберегти теплі стосунки зі своїм сином після розлучення. Вона активно підтримує його, беручи участь у його житті та розвитку. Зірка підтримує добрі взаємини зі своєю колишньою свекрухою, що свідчить про те, що вони змогли зберегти певний рівень сімейного злагодження після розлучення.

ТаєМарина Леончук продовжує активно розвивати свою кар’єру та підтримувати близькі стосунки з членами своєї колишньої сім’ї, демонструючи приклад того, як можна зберегти позитивний підхід навіть у важкі часи особистого життя.

Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя
Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя

Після розлучення колишній чоловік Марини швидко відновив своє особисте життя, вона також знайшла собі новий шлях. Телеведуча зосередилася на своєму синові Гордію, розпочавши новий етап, в якому любов зайняла важливе місце. Марина почала активно ділитися з підписниками своїми фото з сином, прагнучи показати красу їхнього спільного життя.

Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя
Зірка 1+1 Марина Леончук розповіла подробиці особистого життя

У своїх висловлюваннях вона ділиться своєю мрією про велику сім’ю, в якій буде місце для дітей, собак, домашніх святкувань і близьких людей. Вона зазначає, що щастям для неї стало те, що її життя освітлив її маленький син, і її радість зараз полягає в тому, щоб берегти їх мікросвіт і насолоджуватися кожною миттю, проведеною з ним. Наразі зірка перебуває в Англії та як стверджує почала там нове життя.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?