Причиною стала зрада з його сторони: у Мережі спливла інформація, що Потап “гуляв” у шлюбі з Каменських

Виявилось, що Потап не був вже і таким вірним своїй дружині Насті Каменських: з ким насправді перебуває репер у романтичних стосунках? Подробиці.

У минулому Настя Каменських і колишня дружина Олексія Завгороднього мали надзвичайно тісні відносини, але з часом їхня дружба стала такою, що вони практично не спілкуються. Потап і Настя Каменських були предметом неперестанних чуток про можливий розрив та нові події підтверджують ці спекуляції.

Відомий блогер Богдан Беспалов, який раніше неодноразово висловлювався про проблеми у шлюбі Насті Каменських і Потапа, нещодавно оприлюднив інформацію, що репер зраджує своїй дружині з її колишньою близькою подругою.

Блогер розповів, з ким Потап перебуває у стосунках
Блогер розповів, з ким Потап перебуває у стосунках

Раніше Настя Каменських і Аня Андрійчук були дуже близькими подругами, їхні дружні відносини тривали багато років. Однак, за словами Беспалова, їхні шляхи розійшлися, коли Настя почала активно займатися своєю кар’єрою, в той час як Аня залишалася в тісному контакті з Потапом. Зараз їхня дружба є історією, що, як здається, залишилася в минулому, адже кар’єрні та особисті шляхи дівчат почали розходитися.

Нагадаємо, що нещодавно з’явилися фотографії на сторінці Анни Андрійчук, які спричинили неабиякий ажіотаж серед шанувальників. Знімки ці викликали багато обговорень, адже вони натякали на можливе друге весілля дівчини. Це стало черговим приводом для спекуляцій, адже досить давно не вщухають чутки про її стосунки з Потапом, який є колишнім чоловіком Позитива.

Блогер розповів, з ким Потап перебуває у стосунках
Блогер розповів, з ким Потап перебуває у стосунках

Як стверджує блогер, сама ж історія весілля, яка була розповсюджена у медіа, мала на меті відвернути увагу від справжніх подій і справжнього партнера Ані, тобто приховати той факт, що Потап дійсно зустрічається з Анною.

Настя Каменських знає про невірність свого чоловіка, але приховує це від публіки та продовжує свідомо брати участь у цій грі, вона не хоче аби її жаліли з цього приводу. Інші джерела додають, що Потап і Андрійчук були помічені разом в одному з готельних номерів у Європі, де вони провели ніч після концерту співака.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?