З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева зробила трендову стрижку каре з чубчиком та омолодилася

Ада Роговцева з молодих років ретельно слідкувала за зовнішністю. Ще на початку творчої карʼєри артистка обрала свій стиль. Серед усіх модних зачісок вона надає перевагу коротенькому каре.

В липні цього року талановитій Аді Миколаївні Роговцевій виповниться 87 років. Зірка українського театру та кіно вже давно облишила творчу працю і вийшла на пенсію. Але навіть на заслуженому відпочинку артистка не сидить, склавши руки. Пані Ада продовжує гастролювати із творчими вечорами по країні і займається волонтерством. А крім цього – встигає і за зовнішністю доглядати.

На публіці Ада Роговцева завжди зʼявляється при повному параді. Як і кожна поважаюча себе жінка – артистка навіть у такому почесному віці не забуває про макіяж, манікюр і, звісно — зачіску.

З молодих років візитівкою Ади Миколаївни була саме вона – зачіска. Коротеньке каре із довгим, рівним або прибраним навкіс чубчиком — це саме той елемент зовнішності народної акторки, за яким її впізнають у суспільстві.

Зачіска типу каре, яку завжди носить Ада Роговцева – коротка та стильна стрижка, яка чудово підходить для будь-якого типу волосся. Каре прикрасить собою обличчя будь-якої форми і підкреслить усі переваги зовнішності.

Стрижки каре бувають дуже різними. Це і подовжені варіанти, і класичне каре, і з філіруванням кінчиків волосся, з чубчиком або ж без нього. Найкращий варіант такої зачіски допоможе обрати стиліст. Чубчик в тандемі з каре — як у Ади Роговцевої, чудово освіжає загальний образ та підкреслює жіночність.

В свої неповні 87 років пані Ада продовжує збирати овації і компліменти у соціальних мережах. Навіть поза театральною сценою шанувальники бачать артистку завжди доглянутою, з модною зачіскою та стильною укладкою. Ада Роговцева стає взірцем вишуканості, сили духу і неймовірної жіночої енергетики.

Попри свій вік акторка українського театру продовжує активну діяльність на благо рідної країни.

Нові статті

Схожі статті

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".