“Це дуже складно”: Марина Боржемська розповіла, чи перебуває в стосунках після розлучення з Узелковим

Марина Боржемська вперше за тривалий час зізналась, чи вільне зараз її серце та чи перебуває в романтичних стосунках. Подробиці особистого життя.

Марина Боржемська, колишня дружина боксера В’ячеслава Узелкова і відома фітнес-тренерка, розповіла про виклики, які виникають у неї при побудові стосунків. Вона зазначила, що в даний момент її серце вільне, відкидаючи всі чутки про нові романи, які часто приписують їй на основі фото у соціальних мережах. Однак Марина визнала, що хоча вона й відкрила для себе новий етап життя, вона все ще переживає за можливі помилки минулого, які можуть повторитися у майбутніх стосунках.

Марина Боржемська вперше зізналась, чи перебуває наразі в стосунках
Марина Боржемська вперше зізналась, чи перебуває наразі в стосунках

Кожен чоловік, якого вона згадує у своїх постах або фотографіях у Instagram, не завжди є тим, хто займає важливе місце в її житті. Вона вважає це своїм внутрішнім випробуванням, дозволяючи собі розвивати і визначати, якою хоче бути в стосунках.

Марина додає, що після деяких помилок у минулому вона вирішила більше не допускати. Вона описує себе як людину, яка вміє давати і приймати вірно, і впевнена, що зробить це правильно. Нові знайомства нагадують їй молодість, коли в очах були блиск і безумовне бажання насолоджуватися життям і пригодами.

Марина Боржемська вперше зізналась, чи перебуває наразі в стосунках
Марина Боржемська вперше зізналась, чи перебуває наразі в стосунках

Тренерка поділилася своїми думками про труднощі, з якими зіткнулася у пошуках кохання після тривалого періоду самотності і стабільної самостійності. Вона визнала, що після тривалого перебування наодинці стає важко звикнути до ідеї поділити своє життя з іншою людиною.

Боржемська пояснила, що у неї вже склалася своя рутинна система, її власний простір і графік, які їй влаштовують, і вона відчуває певні обов’язки перед собою і своїми дітьми. Вона зазначила, що коли з’явиться людина, яка буде їй потрібна, вона буде готова адаптуватися і змінювати свої звички і розпорядок дня на користь щасливого партнерства.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?