Відомий український співак зрадив Тоні Матвієнко та проміняв її на молоду: хто це, якщо не Арсен Мірзоян

В особистому житті української співачки Тоні Матвієнко останніми днями відбуваються суттєві зміни. Принаймні, саме про це говорять численні чутки із соціальних мереж.

Подробиці особистого життя зірок завжди хвилювали суспільство ледве не більше, аніж їхня творчість. Декілька днів тому плітки з чутками поповзли і про нібито зраду в стосунках між Тонею Матвієнко і…. Ні, її законний чоловік Арсен Мірзоян тут ні до чого. Музикант, мабуть, взагалі не здогадується про те, що його кохана Антоніна встигла завести роман із Романом і пережити зраду. Але, давайте про все по порядку.

Декілька днів тому в суспільстві стали ширитися чутки про нібито новий зірковий роман. Користувачі соціальних мереж помітили вогонь кохання між Тонею Матвієнко та співаком Романом Скорпіоном. Спочатку ці двоє презентували свою нову пісню, яку заспівали дуетом. А трохи згодом Романа і Тоню взагалі стали бачити разом занадто часто.

В соціальних мережах Tik-Tok та Instagram вже сила-силенна тих світлин, на яких зображені дружина Мірзояна в палких обіймах Романа Скорпіона. Пильні користувачі припустили, що відносини в цій парі – не тільки творчі. Між ними є дещо більше, аніж робота. Інакше як пояснити, що за лаштунками на одному з концертів Тоня і Роман пристрасно впали в обійми один одного?

Тоня Матвієнко і співак Роман Скорпіон
Тоня Матвієнко і співак Роман Скорпіон

Наразі і Тоня Матвієнко, і Роман Скорпіон зберігають мовчання та не коментують чутки про свій роман, що вже розповзлися по Україні. А ось хейтери пішли далі і… вгледіли зраду.

Приводом для чергових пліток став новий відеокліп Романа Скорпіона, який був презентований днями широкому загалу. Він має назву “А в моїм серці музика грає” і за своїм звучанням суттєво відрізняється від попередніх хітів виконавця. Роман створив до свого твору відеокліп, в якому обіймається разом із незнайомкою. Дівчина зовсім не схожа на Тоню Матвієнко, тому суспільством було вирішено: “Тут пахне зрадою”. До того ж головні актори відеокліпу занадто відверто дивились один на одного.

Чи було кохання між Тонею Матвієнко та Романом Скорпіоном? Імовірніше за все їх романтичні стосунки — лише вигадка, спровокована уявою прихильників. Так само, як і романтична історія Скорпіона зі своєю партнеркою в новому кліпі.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.