Вся правда вийшла назовні: Віктор Павлік розповів, чому насправді пішов від екс-дружини – знайшов нову

Віктор Павлік був одружений не один раз та навіть не два, але що ставало причиною розлучення? Невже в останньому шлюбі Катерина Репяхова стала тою самою, заради якої він пішов від дружини.

Вісім років тому український співак Віктор Павлік розлучився з третьою дружиною після 25 років шлюбу. Причиною стале його нове кохання, Катерина Репяхова, яка є вдвічі молодшою за нього.

Протягом кількох років вони зуміли тримати свій роман в секреті, але таємниця стала відомою всім, коли наступного дня після телефонного дзвінка від концертного агентства, яке організовувало їхні виступи, виявилось, що в райдері вказано поселення в одному номері для обох.

Віктор Павлік розповів, як розпочався його роман з Катериною Репяховою
Віктор Павлік розповів, як розпочався його роман з Катериною Репяховою

Віктор Павлік визнав, що цей крок був важким, особливо з урахуванням дітей та онуків, але він розумів і підтримував рішення своєї молодої коханки. Катерина додала, що вони обидва вирішили розповісти про свої стосунки, щоб уникнути чуток і спекуляцій з приводу її ролі в його житті.

Катерина з десятирічного віку віддавала перевагу концертам Павліка, ні одного не пропускала. Однак на концерті в Миколаєві її прихильність не залишилася непоміченою. Віктор Франкович помітив юну шанувальницю з величезним букетом та запискою, де вона висловила подяку за його музику та існування.

Віктор Павлік розповів, як розпочався його роман з Катериною Репяховою
Віктор Павлік розповів, як розпочався його роман з Катериною Репяховою

Розчулившись теплою реакцією Катерини, Павлік дізнався, що вона спеціально приїхала з Києва на його концерт. Відчуття відповідальності перед таким проявом підтримки змусило артиста запропонувати юній шанувальниці гроші або вечерю разом. Віктор зізнався, що спочатку відчував споріднену душу в Катерині, а згодом ці почуття переросли у кохання.

Віктор Павлік розповів, як розпочався його роман з Катериною Репяховою
Віктор Павлік розповів, як розпочався його роман з Катериною Репяховою

У 2020 році Віктор Павлік одружився з Катериною Репяховою, яка виступала його концертною директоркою. 30 травня 2024 року відбулась четверта весільна річниця, яку молода дружина вирішила відзначити особливо. Вона влаштувала для нього романтичне свято і вийшла у весільному вбранні, яке вісім років тому носила під час весілля.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.