Не холостячка, як думають всі: Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік, якому народила 2 дітей

Анастасія Приходько вирішила поділитись моментами особистого життя та показалась разом із чоловіком Олександром: що відомо про чоловіка співачки?

Українська співачка Анастасія Приходько нещодавно вразила своїх шанувальників рідкісним знімком разом із своїм коханим, Олександром. Співачка звичайно утримує особисте життя подалі від загального огляду, нале іноді показується разом із родиною.

Анастасія опублікувала на своїй сторінці в Instagram свіжий знімок, на якому вони разом з Олександром зображені в обіймах, стоячи на вулицях Києва. Їхнє кохання просто випромінюється з цього фото.

Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік. Фото з Instagram @prykhodko_official
Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік. Фото з Instagram @prykhodko_official

Співачка вирішила не пропустити можливість привітати свого коханого з Днем батька. Вона зазначила, що пишається тим, яким чудовим татом є Олександр. Анастасія висловила бажання, щоб він завжди лишався прикладом мужності та впевненості для їхніх дітей, підкресливши, що вони всі безмежно люблять і цінують свого батька.

Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік. Фото з Instagram @prykhodko_official
Анастасія Приходько показала, як виглядає її чоловік. Фото з Instagram @prykhodko_official

Анастасія Приходько та Олександр познайомилися у дитинстві, коли вони обидва ходили до першого класу. Він старший за неї на три роки. У 27 років Настя нарешті змогла зустрітися зі своїм першим коханням, так як її пристрасть до нього не ослабла з роками. Вона визнала, що її нічні послання і прояв кохання настільки вразили Олександра, що той тричі змінював номер телефону, намагаючись уникнути її настирливих проявів уваги.

Однак друзі Олександра кожного разу ненадовго “підводили” Настю, передаючи їй його нові контактні дані.До появи Олександра у житті співачки, Анастасія вже встигла одружитися на бізнесменові Нурі Кухілаву. У них є дочка Нана, яка чудово ладнає з новим чоловіком мами і називає його татом. У 2015 році у них народився син Гордій та через 5 років Лука.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.