45-річна Полякова охрестила батьком свого чоловіка, який старший за неї на 17 років: “Ти мені трошки тато”

45-річна Оля Полякова ніколи не приховувала різницю у віці із чоловіком. Вона не заважає подружжю будувати гармонійні стосунки, але, як днями зізналась артистка – чоловік їй… трошки тато.

45-річна співачка Оля Полякова у соціальних мережах звернулась до свого чоловіка Вадима Буряковського і назвала його… трошечки своїм батьком. Зворушливий і наповнений ніжністю допис артистка зробила з нагоди Дня батька, який в Україні святкували у третю неділю червня, 16 числа.

В своєму привітанні Оля Полякова не пожалкувала приємних слів на адресу чоловіка Вадима Буряковського. Артистка назвала його найкращим татом на планеті, який завжди поруч зі своїми доньками і може підтримати у будь-яку мить життя.

Захистить, закидає компліментами, обійме, заспокоїть, прийде і порішає — саме такими компліментами Оля Полякова засипала коханого у свято.

Співачка трохи вдалась до спогадів і зазначила, що в неї такого татуся, як у її доньок — ніколи не було.

Але ти і мені трошки тато! — наголосила Полякова

Що саме мала на увазі зірка української естради під цією фразою – невідомо. Імовірніше за все, Полякова натякнула на велику різницю у віці. Адже її чоловік Вадим Буряковський — на 16 років старший від неї самої.

Оля Полякова з доньками та чоловіком Вадимом  Буряковським
Оля Полякова з доньками та чоловіком Вадимом Буряковським

Колись зірка розповідала, що 20 років тому напередодні весілля друзі її чоловіка відмовляли його від весілля. Мовляв, не протримається цей шлюб довго і молодиця його невдовзі кине. І зараз усі ці люди просто не розуміють, як цій парі вдалося прожити в шлюбі понад 20 років.

Весілля Олі Полякової та Вадима Буряковського відбулось 11 вересня 2004 року. Подружжя виховує двох доньок: 19-річну Марію та 12-річну Алісу.

Оля Полякова і Вадим Буряковський
Оля Полякова і Вадим Буряковський

Оля Полякова в привітанні із Днем батька зізналась своєму чоловікові у коханні і побажала здоровʼя.

А щастя твоє, як кажеш завжди ти — ми – підсумувала допис артистка.

Декілька тижнів тому в соціальних мережах ширилися чутки про те, що нібито в стосунках Олі Полякової і Вадима Буряковського виник серйозний розлад через… її новий роман із блогером Владом Міцкевичем.

Оля Полякова з родиною
Оля Полякова з родиною

В Мережі потрапили світлини, де співачка дарує хлопцю палкий поцілунок. Плітки поширив сам Міцкевич, але вже наступного дня сам їх і спростував. Блогер пояснив, що просто перебрав з алкоголем.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.