Цей етап вже пройдено та безуспішно: Тіна Кароль вперше розповіла, чому більше не хоче виходити заміж

Тіна Кароль не афішує своє особисте життя, однак їй доволі часто приписують романи з іншими медійними людьми: чи збирається співачка одружуватись вдруге?

Українська співачка Тіна Кароль, відповідаючи на запитання підписників в Instagram прокоментувала своє особисте життя. Їй задали питання про наявність жениха, на що 39-річна артистка відповіла, що його немає. Вона згадала, що була одружена, і висловила думку, що не впевнена, чи потрібен їй ще один шлюб. Вона зазначила, що це життя вже прожите, натякаючи на завершеність цього етапу її життя.

Відомо, що Тіна Кароль рідко ділиться подробицями свого особистого життя, і інформації про її стосунки майже немає. За своє життя виконавиця була лише один раз заміжньою. Шлюб співачки, на жаль, не мав щасливого завершення. Після смерті чоловіка, Тіна Кароль не наважувалася вступати в нові стосунки і вже понад десять років живе сама.

Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка
Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка

Коли Кароль вийшла заміж за Євгена Огіра, в їхньому шлюбі народився син на ім’я Веніамін. Шанувальники артистки завжди захоплювалися нею, однак, життя співачки кардинально змінилося після смерті чоловіка, якому діагностували рак шлунка. Ця трагедія спричинила затяжну депресію, яка сильно вплинула на її творчість.

Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка
Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка

Тривалий час Кароль асоціювалася з образом “плакальниці”, що відображалося в її репертуарі. Лише нещодавно співачка почала змінювати свій музичний стиль. Після багатьох років їй вдалося віднайти себе та повернутися до нових творчих вершин. Тіна Кароль є однією з тих артисток, чиє приватне життя залишається за сімома замками. Після трагічної втрати чоловіка, вона підкреслює, що залишається вірною покійному чоловікові.

Незважаючи на це, навколо неї часто виникають чутки про романи з впливовими чоловіками. Серед них називають імена Ігоря Коломойського та Олександра Ткаченка. Проте ці припущення, схоже, не мають підґрунтя і є лише плітками, які створені для сенсаційних заголовків.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".