Цей етап вже пройдено та безуспішно: Тіна Кароль вперше розповіла, чому більше не хоче виходити заміж

Тіна Кароль не афішує своє особисте життя, однак їй доволі часто приписують романи з іншими медійними людьми: чи збирається співачка одружуватись вдруге?

Українська співачка Тіна Кароль, відповідаючи на запитання підписників в Instagram прокоментувала своє особисте життя. Їй задали питання про наявність жениха, на що 39-річна артистка відповіла, що його немає. Вона згадала, що була одружена, і висловила думку, що не впевнена, чи потрібен їй ще один шлюб. Вона зазначила, що це життя вже прожите, натякаючи на завершеність цього етапу її життя.

Відомо, що Тіна Кароль рідко ділиться подробицями свого особистого життя, і інформації про її стосунки майже немає. За своє життя виконавиця була лише один раз заміжньою. Шлюб співачки, на жаль, не мав щасливого завершення. Після смерті чоловіка, Тіна Кароль не наважувалася вступати в нові стосунки і вже понад десять років живе сама.

Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка
Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка

Коли Кароль вийшла заміж за Євгена Огіра, в їхньому шлюбі народився син на ім’я Веніамін. Шанувальники артистки завжди захоплювалися нею, однак, життя співачки кардинально змінилося після смерті чоловіка, якому діагностували рак шлунка. Ця трагедія спричинила затяжну депресію, яка сильно вплинула на її творчість.

Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка
Тіна Кароль розповіла, чому не виходить заміж після смерті чоловіка

Тривалий час Кароль асоціювалася з образом “плакальниці”, що відображалося в її репертуарі. Лише нещодавно співачка почала змінювати свій музичний стиль. Після багатьох років їй вдалося віднайти себе та повернутися до нових творчих вершин. Тіна Кароль є однією з тих артисток, чиє приватне життя залишається за сімома замками. Після трагічної втрати чоловіка, вона підкреслює, що залишається вірною покійному чоловікові.

Незважаючи на це, навколо неї часто виникають чутки про романи з впливовими чоловіками. Серед них називають імена Ігоря Коломойського та Олександра Ткаченка. Проте ці припущення, схоже, не мають підґрунтя і є лише плітками, які створені для сенсаційних заголовків.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?